• Online inschrijven

• Erkend clubwerk

vv Hooglanderveen beschikt over een groot aantal clubwerkers. De beschikbare clubwerkers kunnen niet alle clubwerk aan dat noodzakelijk is om alle activiteiten binnen de vereniging draaiende te houden en verder te ontwikkelen. Daarom kent VV Hooglanderveen vanaf seizoen 2017/2018 een proactief vrijwilligersbeleid.

Dit houdt in, dat voor elk oudste spelend of reserve lid binnen een gezin wonend op hetzelfde woonadres clubwerk in een taak of functie moet worden uitgevoerd. Dit kan door het lid zelf vanaf 14 jaar of in de directe familielijn (zoon, dochter, vader, moeder, opa, oma).

Ben jij 14 jaar of ouder dan kan jezelf jouw punten behalen. Denk hier o.a. aan spelbegeleider / opbouwen van tent(en) tijdens het jeugdkamp / scheidsrechter, penaltybokaal tijdens het thuistoernooi / scheidsrechter op een half veld in de leeftijdscategorie 011/012.

Voor het doen van clubwerk ontvang je punten. Door het behalen van minimaal 10 punten pas dan word je voor de extra contributie vrijgesteld. Behaal je niet minimaal 10 punten, dan betaal je naast de reguliere contributie ook de extra contributie. Tijdens de algemene ledenvergadering in november 2022 is met algemene stemmen het tarief voor extra contributie (per gezin) op € 125,- vastgesteld.

De extra contributie wordt in het seizoen via automatische incasso geincasseerd. Voor de betaling van de extra contributie ben jezelf als lid of ouder verantwoordelijk. Dit is ook van toepassing wanneer je van de jeugdfondsregeling gebruik maakt. Het jeugdfonds sport & cultuur betaalt alleen de reguliere contributie.

De commissie binden én verbinden hoopt te bereiken dat meer personen clubwerk in een taak / functie voor de vereniging gaan doen. Ondanks onze grootte zijn we nog steeds een amateurvereniging draaiend op clubwerk(st)ers en geen commerciële instelling/ bedrijf met enkel betaald personeel.

• LET OP!

Wanneer je het online formulier hebt ingevuld, dan gaat de club ervan uit dat je ook komt opdagen. Ben je niet present? Dan heeft de club hier veel hinder van. De club brengt dan -5 punten in mindering op het totaal aantal punten.

Ben je verhinderd? Regel zelf vervanging. Geef dan de naam van jouw plaatsvervang(st)er door aan de betreffende coördinator. Wil je niet meer dan 10 punten behalen? Schrijf jezelf dan ook niet in voor meer dan 10 punten.

Registreer elk seizoen jouw inzet in een taak of functie. Dit is noodzakelijk om de administratie "up-to-date" te krijgen én natuurlijk om misverstanden te voorkomen. Een bijkomend voordeel van online registratie is, dat jij de officiële uitnodiging voor het clubfeest ontvangt.

Wees welkom als clubwerk(st)er én geef in het bovenstaande online formulier aan, wat je voor de club wenst te (gaan) doen.

Samen aan het werk, maakt het clubwerk leuk én sterk!

De commissie binden & verbinden

• Supervrijwillig(st)er
  • De vereniging kent veel enthousiaste clubwerk(st)ers. Uitsluitend met jouw hulp als clubwerk(st)er is het mogelijk om alles binnen de vereniging op een goede manier te laten verlopen.

Sinds 2000 kent vv Hooglanderveen de ere-titel - superclubwerk(st)er(s) - van het jaar. Deze titel wordt door het bestuur jaarlijks toegekend aan één of meerdere clubwerk(st)ers die zich voor de vereniging zeer verdienstelijk heeft of hebben gemaakt. Dat kan / kunnen een bijzondere prestatie (s) in het afgelopen jaar zijn of een bekroning voor de inzet van afgelopen jaren. De prijs wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt:

• 2023 : Cobie van den Hul
    • 2000 - Kees Steenbeek
    • 1994 - Gerard Brundel
    • 1991 - Henk Kok
    • 1990 - Joop van Drie (†)
    • 1990 - Erik Boezewinkel
    • 1980 - Bep Mulder (†)
    • 1978 - Wim Brundel
    • 1975 - Wim Tomassen (†)
    • 1975 - Gerrit van de Pol (†)
    • 1975 - Herman Mossink (†)