• Zo ben je goed op de hoogte!
  • vv Hooglanderveen beschikt over een groot aantal clubwerkers. De beschikbare clubwerkers kunnen niet alle clubwerk aan dat noodzakelijk is om alle activiteiten binnen de vereniging draaiende te houden en verder te ontwikkelen.

Daarom moet elk lid van 16 jaar of ouder, of ouder van een lid jonger dan 16 jaar een steentje bijdragen om het clubwerk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben jij ouder dan 16 jaar dan kan jezelf jouw punten behalen. Ben jij jonger dan 16 jaar dan kunnen jouw ouders, broers, zussen en zelfs jouw opa en oma ook voor jou - dus op jouw naam - clubwerk verrichten en punten behalen.

Behaal je minder dan 10 punten, dan betaal je 80,00 euro extra contributie per gezin woonachtig op hetzelfde huisadres. Dit vindt plaats via de automatische incasso.

Ieder spelend lid (of ouders van een spelend jeugdlid < 16 jaar) of spelend lid > ouder dan 16 jaar ontvangt na de zomervakantie een mailbericht. In dit mailbericht word je in kennis gesteld van de beschikbare taken of functies. Nadat je de gegevens hebt ingevuld worden jouw gegevens in de centrale administratie opgeslagen.Hierna zal de coördinator een indeling gaan maken en de bezetting gaan plannen voor de taken / functies waarvoor je bent aangemeld.

Ditzelfde geldt voor ouders / broers / zussen /opa's en oma's die erkend clubwerk uitvoeren voor leden jonger dan 16 jaar. Registratie is ook van toepassing wanneer je meerdere taken of meerdere functies uitvoert.

Jaarlijkse registratie is noodzakelijk om de administratie "up-to-date" te krijgen én natuurlijk om misverstanden te voorkomen. Behaal je minimaal 10 punten door het uitvoeren van erkend clubwerk, dan word je vrijgesteld van de extra contributie. Een bijkomend voordeel van online registratie is, dat jij de officiële uitnodiging voor het clubfeest in jouw mailbox ontvangt.

• Extra contributie
  • De extra contributie voor het niet uitvoeren van clubwerk is in de algemene ledenvergadering 16 november 2016 goedgekeurd en met ingang van 26 augustus 2017 - seizoen 2017/2018 - van kracht.

Heb je vragen over dit clubwerk? Stuur jouw bericht  aan de commissie binden en verbinden.

commissie_binden_verbinden@vvhooglanderveen.nl

• Supervrijwillig(st)er
  • De vereniging kent veel enthousiaste clubwerk(st)ers. Uitsluitend met jouw hulp als clubwerk(st)er is het mogelijk om alles binnen de vereniging op een goede manier te laten verlopen.

Sinds het nieuwe millennium - jaar 2000 - kent vv Hooglanderveen de ere-titel - Superclubwerk(st)er(s) - van het jaar. Deze titel wordt door het dagelijks bestuur jaarlijks toegekend aan één of meerdere clubwerk(st)ers die zich voor de vereniging zeer verdienstelijk heeft of hebben gemaakt.

Dat kan / kunnen een bijzondere prestatie (s) in het afgelopen jaar zijn of een bekroning voor de inzet van afgelopen jaren. De prijs wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt.

• 2020 : Michel Martens
    • 2000 : Ans † en Leo Mulder
    • 1999 : Arnold Eggenkamp †
  • Ereleden

Jan Brundel (†), Herman Mossink (†), Bep Mulder (†), Gerrit van de Pol (†), Wim Tomassen (†), Wim Brundel, Joop van Drie, Henk Kok, Gerard Brundel, Kees Steenbeek, Wim van de Boom, Ton van Drie, Ton van de Brug, Leo Mulder, Gert Prinsen en Gert van den Hul.

• Leden van verdienste

Deze leden hebben zich op een bijzondere wijze of lange tijd op diverse plekken ingezet voor de voetbalvereniging. Het bestuur heeft deze onderscheiding in het leven geroepen om sneller meerdere mensen te kunnen belonen voor hun enorme inzet. Bij de nieuwjaarsreceptie van 2015 zijn de eerste leden van verdienste benoemd:

• 2019 / 2020

Jan Ebbes