• MTC De Fysioclub

  Last van een blessure? MTC helpt

  Ook dit seizoen 2023/2024 zal MTC de Fysioclub vv Hooglanderveen gaan ondersteunen in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd en ongemak besparen.

  Alle spelers van vv Hooglanderveen, zowel jeugd als senioren kunnen voor vragen omtrent een (dreigende) blessure terecht op het gratis blessurespreekuur.

 • Blessurespreekuur

  Heeft u, uw kind, of een speler uit uw team last van een blessure of pijntje dan is er bij vv Hooglanderveen de mogelijkheid om het blessurespreekuur te bezoeken op:

  • maandagmiddag tussen 16.00 tot 17.15 uur
  • donderdagavond tussen 17.45 tot 19.15
 • Doel spreekuur

  Doel van het blessurespreekuur is het vroegtijdig beoordelen van een blessure middels een kort vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt bekeken hoe de voetballer het snelst weer klachtenvrij kan voetballen. Dit kan bestaan uit adviezen, rekoefeningen of een doorverwijzing naar de fysiotherapie voor uitgebreidere revalidatie.

 • Lengte screening

  Het onderzoek duurt ongeveer 15 minuten én is geheel kosteloos.

 • Locatie

  Het blessurespreekuur vindt plaats op locatie van vv Hooglanderveen in de praktijk van MTC de Fysioclub tegenover kleedkamer 23 van het 1e elftal.

 • Aanmelden

  Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur.

 • Bezoek op andere dagen

  Ook buiten het blessurespreekuur bij vv Hooglanderveen zijn spelers van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Er zal dan een afspraak met u gemaakt worden bij de fysiopraktijk van MTC De Fysioclub die op verschillende locaties in Amersfoort is gevestigd.

  U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid als u z.s.m. duidelijkheid wil over een blessure, bijvoorbeeld als er blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet kunnen spelen/trainen. Ook in deze situatie bieden wij voor vv Hooglanderveen spelers de eerste screening kosteloos aan.

 • Terugkoppeling

  Na afloop van de screening zal de fysiotherapeut de trainer, en bij minderjarige spelers tevens ouders/verzorgers, van de speler informeren. Met toestemming van de speler worden de trainer/ouder ingelicht over de aard van de blessure, de verwachtte hersteltijd, en mogelijke behandelwijze.

  Tevens wordt de trainer geïnformeerd over de beschikbaarheid van de speler wat betreft training/wedstrijddeelname. We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en kijken uit naar een fijne samenwerking waarbij we het blessureleed dit seizoen zoveel mogelijk hopen te voorkomen.

  Met sportieve groet,

  Team MTC de Fysioclub