• Cluster Werving & Sponsoring

• De sponsorcommissie heeft een belangrijke rol in het opstellen en door ontwikkelen van een professioneel sponsorbeleid binnen vv Hooglanderveen.

Zo houdt de sponsorcommissie de contracttermijnen in de gaten en voert besprekingen samen met de huidige sponsoren over contractverlenging en vernieuwing van de lopende contracten.

De sponsorcommissie werft niet alleen sponsoren maar de sponsorcommissie onderhoudt ook contact met u en behartigt uw belang bij vv Hooglanderveen.

U sluit geen sponsorcontract af op basis van eenrichtingsverkeer. Hier kunt u met een gerust voetbalhart op aan.

Voor alle sponsorvormen wordt er naar gestreefd om zoveel mogelijk meer jaren overeenkomsten te sluiten waarin ook een indexering wordt opgenomen. Dit geeft u en vv Hooglanderveen duidelijkheid.

Overweegt u een lidmaatschap van de businessclub bij vv Hooglanderveen? Dit kan al vanaf 750,00 ex BTW per jaar.

Door uw lidmaatschap toont u aan dat u verantwoord maatschappelijk ondernemer bent. U helpt voetbalamateurclub vv Hooglanderveen in haar voetbalactiviteiten verder te ontwikkelen.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? De sponsorcommissie kent verschillende sponsorpakketten die weloverwogen zijn samengesteld.

Treft u geen passend sponsorpakket aan? Neemt u dan contact op met de sponsorcommissie. Voor meer informatie over sponsoring bij vv Hooglanderveen kunt u contact opnemen met de voorzitter van de sponsorcommissie.

Voorzitter sponsorcommissie

• Bestuurslid Voorzitter