• Vraag VOG Verklaring aan! = Het is GRATIS
 • Voetbalvereniging vv Hooglanderveen wil voor alle leden met name kinderen een veilige omgeving creëren. Eén van de middelen om een veilige sportomgeving te scheppen en seksuele intimidatie te voorkomen is het vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan vrijwilligers die met minderjarigen werken. 

  De verklaring omtrent gedrag geeft VV Hooglanderveen meer zekerheid over het verleden van personen en vermindert de kans dat iemand, die eerder met kinderen over de schreef is gegaan, een functie kan uitoefenen waarbij hij of zij met kinderen te maken heeft. 

  Het bestuur VV Hooglanderveen heeft besloten om van alle vrijwilligers die direct contact hebben met minderjarigen verplicht een VOG aan te vragen. Daarnaast is het een eid voor alle trainers en leiders binnen vv Hooglanderveen. Dit betreft alle elftalleiders, elftaltrainers (van zowel senioren als jeugd teams), verzorgers, masseurs, vertrouwenspersonen en het dagelijkse bestuur. 

  De VOG aanvraag wordt via de commissie verklaring omtrent gedrag opgestart op basis van de volgende gegevens van u als vrijwillig(st)er:

  • Volledige naam
  • Geboortedatum
  • E-mail adres

  Na ontvangst van jouw aanmedling ontvang je op jouw mailadres een link naar het aanvraagformulier. Hier kan je inloggen met je eigen DigiD code. Na het inloggen vul je de benodigde gegevens aan. Jouw aanvraag wordt beoordeeld door Dienst Justis, Ministerie van Veiligheid en Justitie.

  Na goedkeuring ontvang je de Verklaring Omtrent Gedrag per post op je huisadres. Maak een scan of foto van het document én stuur deze direct naar het mailadres : vog@vvhooglanderveen.nl

  De VOG verklaring is voor jou als vrijwilliger voor de uitvoering van taken en/of functies gratis. Meer informatie en veel gestelde vragen over de VOG kan je lezen op de website www.nocnsf.nl/vog 

  Heb je vragen over de aanvraagprocedure VOG, stuur dan een mailbericht naar vog@vvhooglanderveen.nl