• Voor informatie kunt u contact opnemen

• Graag stelt het dagelijks bestuur VV Hooglanderveen zich aan je voor. Zo weet je wie welke functie bekleedt bij deze fantastische voetbalvereniging. Van dorpsclub naar een professionele vereniging die altijd  - samen met de inzet! van veel vrijwilligers - mét ambitie in beweging is.

Signaleer je zaken / situaties waarvan  je denkt dat dit verbeterpunten zijn voor VV Hooglanderveen? Blijf er niet mee rondlopen! Geef dit dan aan bij één van de contactpersonen. Graag ontvangt het bestuur jouw opmerking / mailbericht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Bij vragen over elftal indelingen e.d. kunt u het beste eerst contact opnemen met de contactpersonen van het ClusterVoetbalzaken.

Dagelijks Bestuur

• Voorzitter - Norbert van Hengstum  - email