• Yesss - Doe mee én win > Dit kan online t/m 24 november 2020
  • Voor meer informatie kan je contact opnemen
  • Graag stelt het dagelijks bestuur vv Hooglanderveen zich aan je voor.  Zo weet je wie welke functie bekleedt bij deze fantastische voetbalvereniging. Van dorpsclub naar een professionele vereniging die altijd  - samen met de inzet! van veel vrijwilligers - mét ambitie in beweging is.

Signaleer je zaken / situaties waarvan  je denkt dat dit verbeterpunten zijn voor vv Hooglanderveen? Blijf er niet mee rondlopen! Geef dit aan bij één van de contactpersonen. Graag ontvangt het bestuur jouw opmerking / mailbericht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Klik hier voor de contactpersonen VoetbalTechnischeZaken. Klik hier voor de contactpersonen VoetbalOperationeleZaken

• Het bestuur vv Hooglanderveen
  • Staand: Tim van Asch, Caspar Tondeur, Frank van Zijll, Harold Eijbergen

Zittend:  Monique Martens, Norbert van Hengstum, Ingrid van Kleinwee, Marcel Wendel