• De eerste wedstrijd na de winterpauze staat op de rol voor zondag 21 januari. Voor ons als supporters is er sprake geweest van een paar weken geen voetbal. Voor het keurkorps niet. Die zijn op trainingskamp geweest in het Spaanse Malaga. Goh wat vervelend geen pauze maar terwijl wij getrakteerd werden op een aanval van koning winter trainde zij onder een lekker zonnetje.

  Niet verkeerd als we de foto op de site bekijken. Ook niet verkeert hoe er geoefend is. Nu hopen dat ze dit gevoel mee nemen naar zondag. We wisten dat het geen makkelijk seizoen zou gaan worden en dat blijkt ook wel.

  Ondanks dat er bijna geen wedstrijden zijn geweest waar we kansloos weggespeeld zijn hebben we ook nog weinig wedstrijden net wel gewonnen of ieder geval een resultaat behaald. Wie weet gaan we de komende weken deze lijn doorbreken.

  Te beginnen tegen SO Soest. Zij staan er met 2 punten meer beter voor dan wij maar ook hun positie is vergelijkbaar en zou niet voldoende zijn aan het einde van het seizoen. Waarin we overigens de laatste wedstrijd van het seizoen uit spelen in Soest.

  Ik ga hier niet zeggen hoe belangrijk een goed resultaat is dat behoeft geen uitleg. Met vertrouwen de wedstrijd benaderen zou Petra Overduin van kindertherapie Jump mee willen geven.

  Zij kan het weten want zij ondersteund kinderen bij het vinden van de juiste weg in de turbulente wereld. Petra is al verschillende jaren een trouwe balsponsor en omdat haar man uit Soest komt leek het leuk om die tweestrijd wat extra te voeden door deze wedstrijd als sponsor van wedstrijdbal in te plannen. Dat heeft in het verleden goed gewerkt dus deze resultaten houden we er graag in.

  Onze mannen kunnen niet zonder de support van zoveel mogelijk enthousiastelingen langs de lijn dus we hopen ook op een grote schare publiek als de welbekende twaalfde man en vrouw natuurlijk.

  Voorafgaande aan de wedstrijd zullen we één minuut stil zijn om stil te staan bij het onverwachte overlijden van onze oud hoofdsponsor Wim van Essen. Laten we tonen dat we er als club ook in moeilijke tijden zijn om de hele familie een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

  Graag tot zondag maar dat lijkt me vanzelfsprekend

  De Sponsorcommissie.

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl