• Zondag 8 december 2019 hebben we de 11e speelronde voor de boeg. Met nog twee thuiswedstrijden op het programma zit de winterstop er aan te komen.

Aankomende zondag tegen Theole uit Tiel. In de 10 voorafgaande partijen hebben we 10 punten bij elkaar gespeeld. Tijd voor een eindsprint zodat we even tot bezinning komen met kerst en ons vervolgens allerlei goede voornemens ten doel stellen tijdens de jaarwisseling.

Ik zou zeggen laten we deze traditie maar eens gaan wijzigen. Te beginnen zondag. We gaan vol voor de winst. Dat moet op zeker lukken. Met overtuiging en het vertrouwen dat het slaagt gaan we de drie punten in ’t Veen houden.

Aan de balsponsor zal het zeker niet liggen. Petra Overduin zorgt met JUMP kindertherapie voor het nodige zelfvertrouwen bij jeugdige twijfelaars. Ieder kind heeft het wel eens een moeilijke periode waarin ze wat steun nodig heeft om er weer bovenop te komen, schrijft Petra op de site.

Onder het mom je bent nooit te oud om te leren en in de wetenschap dat we het kunnen en in fases ook zeker tonen gaan we vol voor de winst. Met die 3 punten erbij ziet de (voetbal)wereld er direct weer mooier uit met een positie in het hart van de ranglijst.

Petra Overduin is de laatste jaren een trouwe sponsor van een thuiswedstrijd en al deze zijn gewonnen. Dat is de spirit. Komt vast omdat zij gevestigd is op de Hoog en Wellerlaan waar de geschiedenis van de club is geschreven. Bron van herkenning,

De temperatuur loopt het weekend mogelijk op naar dubbele cijfers, dus de kou gaat uit de lucht, met op zondag mogelijk wel een spatje regen, maar we zijn niet van suiker. De steun van het supporterscorps zal voor de manschappen dat extra steuntje in de rug zijn …. JUMP  (goed nummer ook trouwens, tip voor de top 2000)

Tot zondag

De sponsorcommissie.