• Zondag 5 november is architectenburo Mosterman de balsponsor
 • Speelronde 6 staat op de agenda en we treffen de huidige nr 1 van de 2e klasse B. Zonder Samenspel Geen Overwinning gefuseerd met Wilskracht Maakt Sterk maakte simpelweg ZGGOWMS Dat wordt een hele kluif om daar een goed resultaat tegen te halen.

  Onze mannen hebben de komende 4 zondagen sowieso een zwaar programma. In deze 4 speelrondes hebben we zoals gezegd de huidige nr1 getroffen maar ook de nr2, nr4 en nr5. Kortom een pittig programma.

  Een hele uitdaging maar daar houden sporters van en daarnaast speel je vaak je beste wedstrijden tegen goede tegenstanders. Daar hebben we alle vertrouwen in en bouwen er onze verwachtingen op. Zo kunnen we ook al jaren bouwen op de ondersteuning van architectenburo Mosterman als sponsor van een wedstrijdbal.

  Freek mag dan wel niet meer in ons mooie dorp wonen hij voelt zich er nog volop mee verbonden. Wil je een advies of heb je totale nieuwbouwplannen, praat eens met architectenburo Mosterman en kom tot mooie nieuwe inzichten.

  architectenburo Mosterman ook bij het ontwerp van onze nieuwe inrichting van het clubgebouw verbonden laat zien dat er veel mogelijk is als je je inzet. Dat gaan we de komende weken vast ook ervaren.

  Iedere supporter is natuurlijk van harte uitgenodigd om onze mannen te ondersteunen in dit doel. Daarnaast hebben we aanstaande zondag ook nog een echte veense derde helft. Alhoewel het thema is Halloween dat klinkt wat misterieus maar laat je er niet door afschrikken. Net als door het weer, daar laten diehard supporters zich niet door weerhouden te komen.

  Graag tot ziens

  Sponsorcommissie

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl

 • Samen met Architectenburo Mosterman kom je tot nieuwe én verrassende inzichten!