• Zondag 28 november VV Hooglanderveen – Nieuw Utrecht is Architectenburo Mosterman de balsponsor.
  • Sponsor wedstrijdbal > Architectenburo Mosterman

De eerste thuiswedstrijd zonder publiek is tegen Nieuw Utrecht. Wat moeten we daar nu van zeggen. Alles waar we mee rekenen lijken anders te lopen.

Na de goede start in jaren van de competitie wil het de laatste wedstrijden niet meer lukken. Dachten we wat meer vrijheden te hebben t.o.v vorig seizoen is er geen publiek meer welkom en hopen we maar dat de persconferentie niet meer roet in het eten gooit.

Prettig om in zulke onzekere tijden te merken dat we als vereniging ondersteund worden door trouwe sponsors. Zo ook Freek Mosterman, die al een groot aantal jaren trouw een wedstrijdbal sponsort.

Ook dit seizoen heeft hij zich gemeld als wedstrijdbalsponsor. Tegen Nieuw Utrecht is het zover. Heeft u inspiratie nodig voor een geheel nieuwe woning of een facelift van uw bestaande onderkomen dan helpt architectenburo Mosterman daar graag bij. Zo is Freek ook bezig met de herinrichting van de nieuwbouw en zorgt daar voor frisse ideeën.

Nu hopen we dat hij ook voor frisheid in de hoofden van het eerste kan zorgen zodat de resultaten van de laatste weken wordt doorbroken.

Er mogen geen helaas geen bezoekers bij zijn maar door de beelden van Mediahub te bekijken kan iedereen er toch een beetje bij zijn. We hopen de komende dagen op goede berichten.

Namens de sponsorcommissie willen we Architectenburo Mosterman hartelijk danken voor de ondersteuning.

De sponsorcommissie

sponsoring@vvhooglanderveen.nl