• Balsponsor Metselbedrijf - J.R. Schreuder
 • Aanstaande zondag staat de enige Amersfoortse thuisderby tegen VVZA op het programma. Nadat we een prachtige reeks resultaten hebben zien resulteren in een prachtige periode titel zijn we afgelopen weekend weer met beide beentjes op de grond gezet.

  In Soest konden we de goede lijn niet voortzetten en moesten met lege handen terug naar Hooglanderveen. Wat is er dan mooier voor de mannen om direct het weekend erop te tonen dat het een eenmalige uitglijder was en dat de draad van goede stabiele resultaten weer opgepakt wordt. Het lijkt me toch wel dat er motivatie voldoende in de groep zit om zondag met drie punten van het veld af te stappen.

  Eind vorig jaar hadden we op een totaal verregende zondag misschien wel de slechtste wedstrijd bij de zeehelden. We hopen dit keer op een betere uitslag. We gaan er ook als supporters alles aan doen om ons keurkorps naar de overwinning te juichen. Meer kunnen wij niet doen en is het aan Charles met de mannen.

  Desgewenst kan er nog wat advies ingewonnen worden bij Rudy van Vulpen hoe er in zijn tijd in het eerste van Hooglanderveen omgegaan werd met dit soort uitdagingen. Rudy van Vulpen is met metselbedrijf JR Schreuder de balsponsor van deze wedstrijd.

  Op deze ondersteuning kunnen we al een flink aantal seizoenen rekenen. Naast de vakman die Rudy in zijn werk is was hij dat ook op het veld. Wie kon er beter een muurtje opstellen dan hij. Stond als een huis en er was geen doorkomen aan.

  We hopen dat de betrokkenheid van oud selectie spelers onze huidige groep inspireert er zondag een mooie pot van te maken. Rudy bedankt weer voor je ondersteuning en we hopen dat het een driepunten bal is.

 • Als dit al niet genoeg redenen zijn om aanstaande zondag de wedstrijd live mee te maken is het feit dat de middag ook nog eens wordt afgesloten met een Veense derde helft waarschijnlijk het laatste zetje om te komen supporten. Zoals vaker gezegd deze groep verdient het. Onvoorwaardelijke steun in hun ambitie zo’n mooi mogelijk resultaat te behalen.

  Graag tot Zondag.

  De Sponsorcommissie

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl