• Hooglanderveenhub.net de balsponsor thuis tegen sv ROAC uit Rijpwetering
  • Aanstaande zondag 25-09-2022 is de eerste competitie wedstrijd thuis tegen sv ROAC uit Rijpwetering en www.hooglanderveenhub.net is de wedstrijdbal sponsor.

We kunnen het bijna een traditie noemen dat www.hooglanderveenhub.net bij de eerste thuiswedstrijd de verzorging op zich neemt voor de wedstrijdbal. Waarom ook niet, wat goed is hoef je niet te veranderen.

Geurt Hilhorst is al vele jaren het gezicht van al het nieuws van Hooglanderveen en omgeving. Nu hoor ik Geurt al zeggen ja maar ik doe het zeker niet alleen en dat klopt natuurlijk ook maar voor VV Hooglanderveen is Geurt Hilhorst met Bart Blom als trouwe kompaan het gezicht van www.hooglanderveenhub.net waar wekelijks de verrichtingen van ons keurkorps te bewonderen is. De ene week wat meer bewondering als de andere zo is het dan ook wel weer.

Zoals gezegd tegen sv ROAC, een omnisportvereniging uit de kop van zuid holland. Vorig jaar gedegradeerd uit de eerste klasse dus dat betekend direct aan de bak voor onze mannen. Na de 3 bekerwedstrijden van de afgelopen weken gaat het nu echt beginnen.

We hopen erop dat onze sterk verjongde selectie een goede start gaat beleven. Wij als supporters hebben daar niet echt invloed op maar kunnen er wel voor zorgen dat de mannen, vanaf de kant de ondersteuning ondervinden die een jonge enthousiaste groep verdient.

We nodigen ieder van harte uit getuige te zijn van deze seizoens opening. Heb van Gerrit Hiemstra begrepen dat het droog blijft en dat er zelfs een lekker zonnetje kan doorbreken. Geen reden om thuis te blijven zou ik zeggen.

Tot zondag 14.00 uur op ons prachtige Willem Tomassencomplex.

De sponsorcommissie.

sponsoring@vvhooglanderveen.nl