• Zondag 22 mei is kindertherapie Jump de balsponsor bij de wedstrijd tegen VVIJ.
 • In speelronde 22 van de 24 staat de thuiswedstrijd tegen VVIJ op het programma. Uit de cijfers blijkt dat we tegen het einde van de competitie lopen. Voorzichtig wat terug kijken zonder dat ik maar enigszins de intentie heb hier een deskundige analyse te gaan presenteren.

  Als liefhebber en supporter verschillende fases meegemaakt. De beste start in jaren 4 overwinningen werden gevolgd door 5 verlies partijen. “Gelukkig” volgde even een time out van 2 ½ maand waarin Charles de mannen kon resetten.

  Dat leek niet gelukt na de eerste wedstrijd in februari maar daarna volgde weer een goede periode met 4 overwinningen. Gevolgd door een periode met goed voetbal maar geen bijster goede resultaten deden onze jongens geen goed.

  Het zelfvertrouwen zakte weg en de laatste 4 wedstrijden leverde maar één 3 punter op. Er zijn nog 3 wedstrijden te gaan en het zou leuk zijn als deze gewonnen worden.

  Als je deze grillige resultatenlijst ziet vraag je je toch af wat is dat toch met de psyche van de mens dat een team met dezelfde kwaliteiten in de groep dit overkomt.

  Voer voor de specialist zou je zeggen. Petra Overduin van Jump, de balsponsor van deze week, kan daar mogelijk iets zinnigs over zeggen. Alhoewel Petra zich heeft gespecialiseerd heeft in het bouwen van zelfvertrouwen van de kids kan ze vast duiden hoe het bij grote mannen werkt. Tenslotte blijven we allemaal een beetje kind.

  Daarnaast Jump met de praktijk aan de Hoog en Wellerlaan. Daar ligt de meeste voetbalhistorie van de club te lezen in het prachtige jubileumboek. Daar zal vast wat in de omgeving zijn blijven zweven.

  Genoeg serieuze praat. We gaan de slotfase van de competitie in en komen niet meer in aanmerking voor de prijzen dus laten we gewoon gaan genieten van onze mannen in de laatste potjes.

  Wij kunnen daar slechts onze goed bedoelde aanwijzingen vanaf de zijlijn aan toevoegen en natuurlijk hartstochtelijke support van de ploeg. We willen graag iedereen uitnodigen om zondag de mannen zo te motiveren dat ze de overwinning aan het spelletje over houden.

  Tot zondag

  De Sponsorcommissie

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl