• Aankomende zondag 10-12-2023 is al weer de laatste wedstrijd voor de winterstop. FC Abcoude is de tegenstander. Ondanks dat we nog niet halverwege de competitie zit er het nodige belang op deze wedstrijd.

  FC Abcoude is met 13 punten de beste van de rest en met maar 5 meer dan wij tot nu toe hebben behaald een haalbaar target. Ook gevoel en flow is van belang bij het presteren en als deze laatste wedstrijd positief wordt afgesloten nemen we dat mee in de voorbereiding naar het deel in 2024.

  Het maakt december ook nog eens een extra feestelijke maand. De balsponsor van deze wedstrijd is smaakje-erbij.nl weet er alles van hoe de sfeer te verhogen. Met deze heerlijke oerhollandse siropen voor in de koffie, bij het dessert of in de cocktail is er sprake van verwennen met de hoofdletter V.

  We gaan ervan uit dat de mannen van één er alles aan zullen doen om in die december/verwen sfeer mee te gaan en de drie punten in het Veen weten te houden. Zo kunnen we extra goed gemutst ons in de feestelijke sfeer van kerst en oud en nieuw gaan onderdompelen. Zoals de verwachtingen nu zijn houden we het droog en stijgt het kwik tot boven de 10 graden. Perfect voetbal (kijk) weer.

  We nodigen iedereen van harte uit om onze mannen naar de overwinning te supporten. Graag tot zondag

  De Sponsorcommissie.

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl

 • Heerlijke oer-Hollandse siropen voor in de koffie, bij het dessert of in de cocktail