• Tuincentrum Hartogsveld de wedstrijdbal sponsor VV Hooglanderveen – Theole
  • Aankomende zondag 01 mei 2022 staat er een interessante wedstrijd op de kalender. Er wordt dan gespeeld tegen Theole uit Tiel. De ploeg in vorm met 5 overwinningen op rij. Dat is een mooie score maar ook onze mannen zijn goed bezig de laatste weken en degene die aan een mooie reeks bezig is weet dat hoe langer die resultaten goed zijn het einde van zo’n serie altijd dichter bij komt. Laten we hopen dat ons keurkorps dit einde inluid.

Met onze balsponsor hebben we ook te maken met een sponsor die al meer dan 5 seizoenen lang onze club ondersteund met het sponsoren van een wedstrijdbal. Hier hopen we overigens dat deze serie nog niet wordt beëindigd.

We zoeken dan een wedstrijd uit die zo dicht mogelijk liggen op een gelegenheid waarvoor een bezoek aan het tuincentrum van vader Steef en zoon Ton Hartogsveld de moeite waard is. Deze gelegenheid is er zeker volgende week zondag. Dat is de tweede zondag van mei en dan weet iedereen dan is het MOEDERDAG.

Deze sterren stralen niet een seizoen lang maar het hele jaar door. Een moment van aandacht is mooi op z’n plaats en iets fleurigs in de vorm van een bloemetje tovert een lach op het gezicht van iedere moeder.

Voor een attentie waar je de lach voor op het gezicht krijgt, ze zouden er een liedje van moeten maken, kan je volop terecht bij Tuincentrum Hartogsveld aan de Hogeweg 227, tegenover het Foodcourt.

Deze week eerst nog de belangrijke pot tegen Theole, waar onze mannen de ondersteuning van veel publiek zullen ervaren als de twaalfde man en extra energie. Volgens Weerplaza krijgt de zondag een acht met prima voetbal weer.

Nu nog een ruime voldoende voor de uitvoering, want dan smaken de consumpties na afloop toch net even lekkerder. Hier kan jij als supporter je bijdrage aan leveren. Graag tot zondag en vergeet moeders niet volgende week.

De sponsorcommissie

sponsoring@vvhooglanderveen.nl