• Aankomende zondag staat competitieronde 6 op het programma. Tegen Pancratius uit Hoofddorp. Tenminste we hopen dat ze bij ons terecht komen want op hun clubsite stond dat hun selectie afreist naar Soest om Hooglanderveen achter zich te houden. We houden het er maar op dat ze het wel weten, maar het alleen even verkeerd genoteerd hebben.

  In tegenstelling tot het bekertoernooi waar afgelopen dinsdag een keurige overwinning op FC Hilversum werd behaald, wil er in de competitie nog geen vastigheid ontstaan. Werd er 14 oktober een keurige 3-0 overwinning op Kampong behaald, bleven we vorige week met lege handen staan in Amsterdam bij SDZ. Het zou mooi zijn als de bekeroverwinning de mannen de boost geeft die nodig is om in een goede flow te komen. Pancratius staat weliswaar 4 plaatsen boven ons, maar als we met meer dan één doelpunt verschil winnen, dan gaan we in ieder geval hen voorbij op de ranglijst. Dan wordt het plaatje al weer heel wat mooier. Degene die verstand heeft van mooie plaatjes is Freek Mosterman die met zijn architectenburo menig idee heeft omgezet in mooie plaatjes, mooie projecten. Heeft u plannen om iets aan uw huis te gaan verbouwen of misschien wel helemaal iets nieuws te gaan bouwen informeer rustig eens bij Freek. Hij zit midden in het dorp en adviseert u graag.

  Zo 28-10 VV Hooglanderveen-RKSV Pancratius om 14 uur; de wedstrijdbal wordt gesponsored door 1

  Een extra argument om zondag te komen is dat de klassieker in de kantine te volgen is op onze grote video wall. Kunt u na de wedstrijd van Hooglanderveen-Pancratius kijken hoe die strijd eindigt. Tenminste als de Feyenoord bus weer terug is om de spelers naar de Johan Cruijff Arena te vervoeren.

  Zo 28-10 VV Hooglanderveen-RKSV Pancratius om 14 uur; de wedstrijdbal wordt gesponsored door

  De vorige thuiswedstrijd leek het er even op dat de voltallige Rotterdamse selectie neergestreken was in Hooglanderveen in het competitie vrije weekend om de verrichtingen van ons eerste te volgen, maar het bleek een enthousiaste groep supporters te zijn die zich even in de sfeer van hun helden wilde verplaatsen. Het heeft wel geresulteerd in de eerste driepunter en dat smaakt naar meer.

  Komt allen de mannen ondersteunen, Hand in hand …….Da’s Logisch.

  De sponsorcommissie