• Eén keer per jaar organiseert de scheidsrechterscommissie een workshop voor de clubscheidsrechters.

Ook dit jaar hebben wij weer een avond voor jullie gepland en wel op maandag 24 februari.

De avond ziet er als volgt uit:

• 19:00 uur  inloop, ontvangst met koffie/ thee en frisdrank
    • 19:30 uur Opening door Gradus
    • 19:45 uur Gastspreker (een scheidsrechter die in de Keuken Kampioen Divisie fluit)
    • 21:00 uur Quiz met een prijs voor de winnaar
    • 21:30 uur Einde workshop

Hierna is er de mogelijkheid tot ruilen/ontvangen van scheidsrechter tenue van de club.

Wij vinden uiteraard dat iedereen aanwezig moet zijn, om zo je kennis op peil te houden en om je mede-scheidsrechters te ontmoeten. Dit jaar hebben we besloten naast jullie ook de scheidsrechters van Roda '46, VVZA en vv Hoogland uit te nodigen. Met deze 3 voetbalverenigingen hebben we jaarlijks 4 x een uitwisseling van scheidsrechters en zij zijn daarom van harte welkom.

Kleine herinnering: Willen alle scheidsrechters de mail beantwoorden die zij ontvangen hebben ...

Tot 24 februari, de scheidsrechterscommissie.