• Woensdagavond Clubveilingavond ⚽
  • We hebben fantastische mooie producten & diensten te veilen op onze nieuwe clubveiling, die 1 mei 2021 live is gegaan:

www.vvhooglanderveen.net

• Enkele voorbeelden:
    • Een jaar lang brood van de bakker
    • Een espressomachine van La Marzocco voor de thuisbarista
    • 2 kaartjes voor 14 de musical
    • De officiële eredivisie voetbal
    • Een Rayban zonnebril
    • 2 eenpersoons kwaliteit dekbedden
    • Een super sound bluetooth speaker
    • Een dagdeel inspiratie kamer met lunch voor 10 personen
    • Een robuuste Makita bouw-radio.
    • Veel waardebonnen (diner voor 2, horecabonnen en vele andere zaken).
    • En nog zoveel meer

Vanaf nu lopen alle veilingen af op een woensdagavond. Dus Woensdagavond = Clubveilingavond !

Kijk even op de veilingsite en mocht er iets voor je bij staan, ga je dan registreren (menu rechtsboven). Je ontvangt daarop een bevestigingsmail om je account te activeren en na een klik op de activatie-link kan je meebieden. Doe mee en win voor je zelf en voor de club.

Stuur deze mail door aan anderen. Iedereen mag meebieden. Je hoeft niet lid te zijn. Hoe meer mensen die weten, hoe beter voor de club.

Dat geldt overigens ook voor bedrijven. Mocht je werken bij (of eigenaar zijn van) een bedrijf, dat wel een leuk product of dienst heeft voor de veiling, neem dan contact op met de veiligmeester(s).

De meeste producten of diensten zijn geschonken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het moet uiteraard wel aantrekkelijk blijven voor zowel de bieder als de club. In goed overleg bepalen we dat samen.

Met sportieve groet,

De veilingmeester(s) van de clubveiling,
    Frank Mekkelholt & Norbert van Hengstum

veilingmeester@vvhooglanderveen.nl