• Wij leveren potgrond aan huis in heel Vathorst én Hooglanderveen, bestel nu je potgrond en steun de club.
 • Hallo leden, ouders van leden, mensen uit Vathorst én Hooglanderveen,

  Net als voorgaande jaren organiseert de voetbalvereniging Hooglanderveen een potgrondactie om extra centjes voor de club te werven. We leveren wederom in heel Vathorst en Hooglanderveen (postcodes 3825, 3826 en 3829).
   
  De actieprijs bedraagt 
  € 3,95 per 40 liter zak potgrond, bij een bestelling van 2 zakken of meer. Je kunt ook 1 zak potgrond bestellen, die leveren we dan voor € 4,25 in verband met betaaltransactiekosten.

  Je bestelt door op de button "Bestel potgrond" (hieronder) te klikken, dan krijg je van ons binnen 12 uur een betaalverzoek met een betaal-link. Als u daarop klikt en het bedrag overmaakt, leveren wij op zaterdag ochtend 20 maart 2020 bij u aan de deur. U hoeft dan die dag niet thuis te blijven, want wij zetten je betaalde bestelling gewoon voor de deur.

  Onze prijzen zijn gunstig, we brengen jouw bestelling bij je thuis, je hoeft thuis niet te wachten en je steunt onze club. En daar zij we je zeer dankbaar voor.

  Dus bestel en betaal makkelijk jouw potgrondzakken door hieronder op "Bestel potgrond" te klikken. 
   
  Je mag deze email doorsturen naar andere buurtgenoten in Vathorst en Hooglanderveen. Om te bestellen hoef je geen lid te zijn van onze vereniging.

   

  Met sportieve groet,

  Gert Prinsen
  coördinator potgrondactie
  voetbalvereniging Hooglanderveen