• Aan het einde van volgend seizoen 2020-2021 bestaat onze mooie club 75 jaar. Om dit op een leuke manier te vieren willen we op tijd nadenken over het organiseren van deze happening. We hebben afgelopen week al verschillende ideeën op tafel gehad. Het 50 jarig bestaan is groots gevierd en er is nog lang over nagepraat.

Dat is nu ook de uitdaging.

We willen graag een feest gaan organiseren waar iedere betrokkene zich in herkent. We zijn nog op zoek naar enthousiaste vaders, moeders, opa’s of oma’s, spelende leden, reserve leden, niet spelende leden, donateurs, sponsoren die het leuk vinden dit jubileum tot een succes te maken. We zoeken juist ook nieuwe leden, je hoeft niet alle 75 jaar te hebben meegemaakt om mee te denken.

Meld je aan om in januari mee te praten over de invulling van dit evenement. Dat kan bij 75jaar@vvhooglanderveen.nl. We zien er naar uit.