• Van 5 tot en met 13 oktober 2019 schenkt de KNVB aandacht aan de week van de scheidsrechter. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.

Ook voor vv Hooglanderveen een goed moment om extra aandacht te schenken aan het scheidsrechterskorps bij vv Hooglanderveen.

De scheidsrechterscommissie zal hier op een passende wijze aandacht aan schenken. Waardeert u het ook? Laat dat dan blijken als u een scheidsrechter ziet lopen.

Om alle voetbalwedstrijden bij vv Hooglanderveen die wekelijks gespeeld worden in goede banen te leiden zijn scheidsrechters nodig.

Ook bij vv Hooglanderveen zijn scheidsrechters van alle leeftijden vrijwilligers die het leuk vinden om de voetbalwedstrijd goed te laten verlopen.

Zo zorgt de scheidsrechter ervoor dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen.

Ook jij kunt scheidsrechter worden bij vv Hooglanderveen. Ook jij kunt de leiding krijgen over een voetbalwedstrijd van de jeugd maar ook over de voetbalwedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.

Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten. De KNVB organiseert cursussen voor enthousiastelingen die graag hogerop willen.

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat Junioren en Senioren bij vv Hooglanderveen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de voetbalstrijd aangaan? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Gradus Traa