• Wedstrijdkleding inleveren

Beste leid(st)ers,

De meeste teams hebben komende weken hun laatste competitiewedstrijden. Wellicht volgt er nog een toernooi, en dan is het voetbalseizoen 2023/2024 voorbij.

Dit betekend dat alle wedstrijdkleding weer ingeleverd dient te worden, zodat ik alles weer compleet kan maken voor het nieuwe seizoen. Dit geld voor alle jeugdteams, inclusief de JO23 teams  en de Euro- / Worldleage

Het inleveren van de kleding kan op de volgende dagen:

•  Zaterdag      22-06 tussen 9.00 uur en 15.00 uur
    •  Zaterdag      29-06 tussen 9.00 uur en 12.00 uur
    •  Zaterdag      06-07 tussen 9.00 uur en 15.00 uur

De wedstrijdkleding, dus de broeken, shorts en shirts en  aanvoerdersband (indien aanwezig) dienen door de leider / trainer ingeleverd te worden in de teamtas.  (Dit wordt dus niet individueel ingeleverd).

Verder dient ook de polo van de leiders / trainers in deze tas te worden ingeleverd, ook als je volgend seizoen weer leider / trainer bent.

Mocht het zo zijn,  dat je afgelopen seizoen de kleding aan de spelers / speelsters  hebt meegegeven, dan dient dit dus allemaal weer ingenomen te worden  door de leider, zodat hij / zij dat weer in de teamtas terug kan doen en het zo kan inleveren.

De krat inclusief de bidons dienen ook ingeleverd te worden bij de wedstrijdtas.

De ballen, ballennet, hoedjes en hesjes dienen allemaal in de locker  te worden gedaan, zodat onze materiaalverzorger dit weer allemaal in orde kan maken.

De coachjas hoef je niet in te leveren als je volgend seizoen weer  leider / trainer bent. Indien je stopt als leider / trainer, dan dient deze uiteraard wel te worden ingeleverd.

Jeugdspelers, welke hebben besloten te willen stoppen na seizoen, kunnen op deze dagen ook hun wedstrijdtas en presentatiepak inleveren. (Zij zullen ook nog een mail hierover krijgen)

Mocht het op geen van deze drie zaterdagen niet mogelijk zijn, om de kleding in te leveren, neem da contact met mij op, Om een andere afspraak te maken, zodat ik de kleding ingeleverd krijg.

Voor deze zaterdagen op deze tijdstippen zoek ik tevens nog hulp. Per keer kun je 5 punten per dagdeel krijgen. Dus mocht je je 10 punten voor het vrijwilligerswerk (nog niet geheel) hebben gehaald, of vind je het gewoon leuk om te helpen, stuur mij dan een mail, dan neem ik contact met je op.

Met sportieve groet,

Coen Mulder