• We hebben de eerste week erop zitten voor trainingen met de 13+ spelers en zijn zeer tevreden over het resultaat.
  Op basis van de ervaringen gaan we de komende weken verder met een paar kleine verbeteringen en aanscherpingen van bepaalde regels:

  Verbeteringen

  • De trainer mogen zelf hun spullen uit het materialenhok halen. De nieuwe code wordt via de coördinatoren aan de trainers gecommuniceerd.
   Let op, maximaal 2 personen in het materialenhok en 1,5 meter afstand (ook wanneer je wacht bij de ingang).
  • De wisseltijden tussen de lichtingen op maandag en dinsdag zijn met een kwartier verlengd.
   Klik <HIER> voor het nieuwe trainingsschema (gewijzigde start- en eindtijden van de trainingen zijn in rood aangegeven).

  Aanscherpingen van de bestaande regels voor trainers op basis van de ervaringen van deze week.

  • Geef door aan de spelers dat ze niet eerder dan 10 minuten voor de training op het complex mogen komen.
  • Geef door aan de 13+ spelers dat “1,5 meter afstand” ook buiten het veld van toepassing is. Lopend van het veld wordt dit vaak vergeten.
  • Stop op tijd. Zie eindtijd op het trainingsschema. Dan moeten de spelers van het veld komen, anders komen de verschillende lichtingen elkaar tegen in de wissel.
   Houd daar rekening mee als er eindbesprekingen en/of traktaties zijn. Zorg dat minimaal 1 trainer meeloopt naar het fietsenhok om vertragingen te voorkomen.
  • De trainers moeten na de training de goals langs de kant terugzetten en vastmaken met het kettingslot. Indien er die dag nog trainingen volgen op het veld dan mag hiervan worden afgeweken als er afstemming is geweest met de volgende trainer. Zo niet, dan de goals aan de ketting. De corona coördinator heeft de sleutel.

  Veel succes en voetbalplezier de komende weken.