• Al sinds een paar maanden hangt de camera van VoetbalTV op één van de palen op veld 1 om alle wedstrijden uit te zenden. Tot voor kort kon onze internetverbinding dit niet aan. Maar sinds kort zijn we aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dat kon niet eerder of tegen hoge kosten vanwege de afstand. Met de bouw van de woningen op het terrein van de voormalige Van Bekkumhal is dit wel mogelijk geworden. De glasvezel zorgt er voor dat de beelden van VoetbalTV nu wel vloeiend te zien zijn. Zo weten we dat vanuit Spanje via VoetbalTV het gelijkspel van het eerste bekeken is.

Naast het feit dat VoetbalTV nu goed te bekijken is, werkt ook onze WiFi een stuk stabieler. Ook hier zijn verbeteringen in aangebracht of er zal binnenkort nog verder verbeterd worden.

Tenslotte kan nu iedereen ook via de app van voetbal.nl het nieuws van de vereniging volgen. Via een Twitter berichtje worden hier namelijk de berichten gepubliceerd zodat ook via deze weg geen belangrijk bericht gemist kan worden.

En zo kunnen en gaan we ook in de toekomst verder verbeteren.