• VV Hooglanderveen stelt belangeloos locatie beschikbaar voor Rocking up X-mas
 • Iedereen verdient toch een mooie kerst?

  Dat is de gedachte achter het landelijk project Rocking up X-mas, waarbij dit jaar 1000 gezinnen in Nederland rond kerst verrast zullen worden.

  Gezinnen voor wie het niet vanzelfsprekend is om kerst te kunnen vieren omdat ze het zwaar hebben en veelal afhankelijk zijn van de voedselbank.

  Wat in 2013 in Amersfoort begon met het verrassen van 6 gezinnen is inmiddels uitgegroeid tot een actie waarbij in 20 steden samen 1000 gezinnen verrast zullen worden.

  Toen vv Hooglanderveen werd benaderd door de locatiemanagers van Rocking up X-mas locatie Amersfoort, met de vraag of zij op de actiedag hun locatie belangeloos beschikbaar wilden stellen, aarzelden zij ook geen moment.

  Het team voor Amersfoort bestaat inmiddels uit drie personen.

  • Locatie manager Daphne Hoogma, van Dit ben IQ, praktijk voor hoogbegaafdheid en meer
  • Co-locatie manager Aneta Hartlooper van Ampower coaching
  • Kernteamlid Annemiek Gras van De organisator, eventmanagement
 • <<< We zoeken nog kerstengelen >>>

   Kruip jij ook  in de rol van kerstengel? Jouw hulp is nodig! Samen staan we sterk en hebben we een groter bereik.

  We zoeken sponsoren / donateurs die hun tijd willen doneren, een financieel bijdrage willen geven of bedrijven die ons kunnen helpen aan iets voor in het pakket. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kerststol, kerstkransjes, tegoedbonnen voor bioscoop, uitje met het gezin etc.

  Ben jij onze kerstengel en help jij ons mee de wereld een stukje mooier te maken. Kopieer de onderstaande link én help ons mee door tijd te doneren, een financieel bijdrage te doneren of door simpelweg de link van de pagina te delen binnen jouw netwerk.

  https://www.rockingupxmas.nl/amersfoort

  Heb je een bedrijf en wil je helpen door iets extra’s te doneren wat het pakket nog mooier maakt, mail dan naar amersfoort@rockingupxmas.nl

  Namens Rocking up X-mas, team Amersfoort alvast hartelijk bedankt.