• Red Beans is 3 november de balsponsor bij de wedstrijd VV Hooglanderveen 1 – FC Weesp 1.

Zondag staat de zevende speelronde in het competitie schema. Afgelopen zondag zijn er goede zaken gedaan en hebben we aansluiting gevonden bij de middenmoot van de ranglijst. Als we aankomende zondag dit door kunnen zetten nestelen we ons in 3 weken tijd steviger in het centrum van de 2 e klasse B. Theoretisch moet het kunnen zou je zeggen, we treden aan tegen de nummer laatst. FC Weesp heeft alleen de eerste wedstrijd van de competitie gelijk gespeeld tegen Theole en heeft met slechts dat ene punt de rode lantaarn in handen.

Afgelopen week kwamen de 3 punten in de tas mee terug uit Amsterdam, dat kon niet ieder bezoekende voetbal vereniging aan die stad zeggen, ai wat deed dat andere pijn. Gelukkig hebben de mannen uit het Veen met 4-1 wel een mooi resultaat gehaald.
    Appeltje eitje zou je zeggen met zo’n uitslag, maar dat was toch niet zo. Hoorde de voorzitter zeggen; “geen walk over, spannend tot het einde” en hoofdtrainer Charles van Altena gaf in zijn reactie in de krant aan dat we aan de gelukkige kant zaten, maar wel de terechte winnaar waren. Kortom geen reden om te denken dat we zondag even met twee vingers in de neus de mannen uit Weesp van de kunstgrasmat vegen. Inzet en scherpte zal ook deze wedstrijd essentieel zijn. Wat scherpte kan ondersteund worden door de balsponsor van deze week. Red Beans is tenslotte de wedstrijdbal sponsor.

Heb me laten vertellen dat cafeïne goed is voor de concentratie. Een bakje extra zou ik zeggen. Maar hieruit blijkt al weer dat ik er geen verstand van heb. Wat ik wel zeker weet is dat we met de koffie van Red Beans een heerlijke bak koffie in onze kantine schenken. Dat ervaar je weer extra als je bij een andere vereniging zonder na te denken een bak koffie bestelt en dan met slootwater
    opgescheept zit. Wil je net zulke lekkere koffie op het werk als in onze kantine neem dan gerust contact op met Red Beans en kijk hoe zij ook bij jullie op het bedrijf kunnen zorgen voor de
    belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde: een goede bak koffie. Red Beans harte dank voor de ondersteuning aan onze mooie club.

Het is afwachten hoe het weer zich dit weekend houdt maar ook al is het mogelijk niet het mooiste weer een echte supporter laat zich niet tegen houden door een beetje regen en wat lagere
    temperaturen. Als je wil opwarmen kan je altijd een warme bak Red Beans koffie nemen. Onze mannen worden altijd gestimuleerd door hartstochtelijke aanmoedigingen, heb je nog meer
    aansporing nodig? Nee toch!

Op naar de hogere plaatsen op de ranglijst. Tot zondag.

Sponsorcommissie