• Het vrijwilligersbeleid | Zo ben je goed op de hoogte!
  • vv Hooglanderveen beschikt over een groot aantal vrijwilligers. De beschikbare vrijwilligers kunnen niet alle clubwerk aan dat noodzakelijk is om alle activiteiten binnen de vereniging draaiende te houden en verder te ontwikkelen.

Daarom moet elk lid van 16 jaar of ouder, of ouder van een lid jonger dan 16 jaar een steentje bijdragen om het clubwerk te optimaliseren. Het clubwerk moet nu eenmaal gedaan worden om alle activiteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Behaal je minder dan 10 punten, dan betaal je in het seizoen 2019 / 2020 > 80,00 euro extra contributie per gezin woonachtig op hetzelfde huisadres. Dit vindt plaats via de automatische incasso.

Ben jij ouder dan 16 jaar dan kan jezelf jouw punten behalen. Ben jij jonger dan 16 jaar dan kunnen jouw ouders, broers, zussen en zelfs jouw opa en oma ook voor jou - dus op jouw naam - clubwerk verrichten en punten behalen.

Om een goed overzicht te krijgen wie wat doet als vrijwillig(st)er, is het noodzakelijk dat elk lid boven de 16 jaar zich inschrijft op het online formulier. Ditzelfde geldt voor ouders / broers / zussen /opa's en oma's die erkend clubwerk uitvoeren voor leden jonger dan 16 jaar.

Alléén door online registratie worden de vrijwilligerspunten toegekend. Behaal je minimaal 10 punten door het uitvoeren van erkend clubwerk, dan word je vrijgesteld van de extra contributie in het seizoen 2019 / 2020.

Een bijkomend voordeel van online registratie is, dat jij de officiële uitnodiging voor het vrijwilligersfeest in mei 2020 in jouw mailbox ontvangt << Mis dit niet! >>

• De extra contributie voor het niet uitvoeren van clubwerk is in de algemene ledenvergadering 2016 goedgekeurd en met ingang van 26 augustus 2017- seizoen 2017/2018 - van toepassing.

Heb je vragen over dit clubwerk dan kan je altijd een mailbericht sturen aan de commissie binden en verbinden.

• Vrijwilligersbeleid < jonger dan 16 jaar & > ouder dan 16 jaar

Ieder spelend lid (of ouders van een spelend jeugdlid < 16 jaar) of spelend lid > ouder dan 16 jaar ontvangt na de zomervakantie een mailbericht. In dit mailbericht word je in kennis gesteld dat het formulier voor het inschrijven van taken / functies online staat. Nadat je de gegevens hebt ingevuld worden jouw gegevens in de centrale administratie opgeslagen.

Hierna zal de coördinator een indeling gaan maken en de bezetting gaan plannen voor de taken / functies waarvoor je bent aangemeld. Het is dus van belang dat jouw mailadres bij de ledenadministratie bekend is. Geef zelf jouw gegevens door aan de ledenadministratie

Wanneer je je zelf opgeeft voor clubwerk én je voert de clubwerktaken ook daadwerkelijk uit, dan hoef je geen extra contributie te betalen. De punten worden achteraf in de centrale administratie opgeslagen.

• Supervrijwilliger (s) in het jaar:
  • De vereniging kent veel enthousiaste vrijwilligers. Uitsluitend met jouw hulp als vrijwilligers is het mogelijk om alles binnen de vereniging op een goede manier te laten verlopen.

Sinds het nieuwe millennium - jaar 2000 - kent vv Hooglanderveen de ere-titel - Supervrijwilliger(s) - van het jaar. Deze titel wordt door het dagelijks bestuur jaarlijks toegekend aan één of meerdere vrijwilliger(s) die zich voor de vereniging zeer verdienstelijk heeft of hebben gemaakt.

Dat kan / kunnen een bijzondere prestatie (s) in het afgelopen jaar zijn of een bekroning voor de inzet van afgelopen jaren. De prijs wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt.

2018 : Tom Ehren
    2000 : Ans en Leo Mulder
    1999 : Arnold Eggenkamp

• Ereleden

Jan Brundel (†), Herman Mossink (†), Bep Mulder (†), Gerrit van de Pol (†), Wim Tomassen (†), Wim Brundel, Joop van Drie, Henk Kok, Gerard Brundel, Kees Steenbeek, Wim van de Boom, Ton van Drie, Ton van de Brug, Leo Mulder, Gert Prinsen en Gert van den Hul.

• Leden van verdienste

Deze leden hebben zich op een bijzondere wijze of lange tijd op diverse plekken ingezet voor de voetbalvereniging. Het bestuur heeft deze onderscheiding in het leven geroepen om sneller meerdere mensen te kunnen belonen voor hun enorme inzet. Bij de nieuwjaarsreceptie van 2015 zijn de eerste leden van verdienste benoemd:

• 2016 / 2017

Bert van Dusschoten