• Vrijdag 22 en zaterdag 23 mei is het alweer zover, Jeugdkamp 2020!

Tijdens het hemelvaartweekend wordt door v.v. Hooglanderveen het jaarlijkse gezellige jeugdkamp georganiseerd. Jeugdkamp is een tweedaags voetbalevenement waarbij gezelligheid, voetbal én feest voorop staat.

Op vrijdag worden de deelnemers van de teams O10 t/m O13 verwacht én op zaterdag worden kinderen van de Euro- én Worldleaque in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar tussen 09:00 en 09:30 uur op het Willem Thomassen sportcomplex verwacht. Zowel op vrijdag als op zaterdag gaat dit bruisende voetbalevenement omstreeks 10.00 uur van start.

Tijdens dit tweedaagse evenement wordt op elk niveau van de deelnemers op een spelende - en lerende wijze technische vaardigheden aangeleerd. Op de onderdelen kunnen punten worden gescoord en / of worden behaald.

Het allerbelangrijkste van dit jeugdevenement is plezier maken! Aan het eind van de dag vindt de befaamde penaltybokaal plaats en is het tijd voor de prijsuitreiking.

Op de vrijdag zijn de deelnemers in de leeftijdscategorie O10 t/m O13 willekeurig ingedeeld in een team. Aan het einde van de dag gaan de deelnemers gezamenlijk lekker eten. Daarna is het tijd voor een leuke avond activiteit.

Na deze avond activiteit gaan de deelnemers in de legertenten overnachten. De tentindeling gebeurd altijd op vaste eigen teambasis. De kinderen slapen dus altijd bij bekenden. Tijdens het evenement zijn nachtwakers aanwezig. Na een "goede" nachtrust én nadat de spullen uit  de tenten zijn opgeruimd is er ontbijt en gaan de deelnemers rond 09:00 uur naar huis.

Op zaterdag is het de beurt aan de kinderen uit de Euro- en Worldleaque in de leeftijdscategorie O 8 en O 9 . De kinderen kunnen zich vanaf 09:15 uur aanmelden. Ook deze deelnemers zullen op een spelende- en lerende wijze een fantastisch voetbalevenement beleven. Na de prijsuitreiking omstreeks 15:30 uur gaan alle deelnemers weer naar huis.

Zonder de inzet van de vele clubwerkers is het voor vv Hooglanderveen niet mogelijk om dit unieke jeugdkamp te organiseren en tot een succes te maken. Jouw inzet als clubwerker is hard nodig!

Denk hierbij aan tenten opbouwers- en afbrekers, team- en spelbegeleiders, kantine-versierders, bardienstmedewerkers, cateringhulp en nachtwakers. De organisatie vraagt of jij als clubwerk(st)er inzetbaar bent. Uit ervaring weten wij dat ook jij een fantastische dag gaat beleven met veel blije gezichten.

Vriendjes- en vriendinnetjesdag 23 juni 8

Klik op deze link om jouw inzet als clubwerk(st)er kenbaar te maken!

De uitnodiging voor het jeugdkamp 2020 ontvang je in de eerste week van maart 2020 via het geregistreerde mailadres binnen de ledenadministratie. Zorg dat het actuele mailadres bij de ledenadministratie bekend is. Mail naar ledenadministratie@vvhooglanderveen.nl

Mis de uitnodiging voor het Jeugdkamp 2020 niet!!  Check in maart a.u.b ook je spamfilter, helaas komen er veel uitnodigingen daar terecht.

In het kader van het privacy en het feit dat de kinderen jonger dan 16 jaar zijn, is het noodzakelijk dat je als ouder / verzorger zelf de juiste N.A.W. en mail gegevens aan de ledenadministratie doorgeeft.

Aanvullende / praktische informatie zal t.z.t. op dit gedeelte van de website worden gepubliceerd.  Wil je meer informatie?

Stuur een mailbericht naar jeugdkamp@vvhooglanderveen.nl

Met sportieve groet,

Frank van Zijll