• JUMBO Vathorst

  VV Hooglanderveen presenteert met trots haar nieuwe hoofdsponsor JUMBO VathorstVoorafgaand aan de bekerwedstrijd van ons eerste op zaterdag 17 september 2022 konden wij met trots onze nieuwe hoofdsponsor presenteren: JUMBO Vathorst.

 • Directeur van JUMBO Vathorst, Marco Vos, tekende samen met voorzitter Norbert van Hengstum en bestuurslid sponsoring Marcel Wendel het contract een het hoofdsponsorschap voor de komende 2 seizoenen met de intentie voor een verlening van nog eens 2 seizoenen.

  We hebben Marco Vos hiervoor bedankt en dat wilden we graag vastleggen met een foto, samen met ons eerste team, nu net voor aanvang van de wedstrijd.

 • JUMBO Vathorst gaat in de komende seizoenen ook speciale acties aanbieden aan onze leden, waardoor niet alleen de vereniging, maar ook direct onze leden mogen profiteren van deze bijzondere samenwerking.

  JUMBO Vathorst gaat duidelijk zichtbaar worden op ons complex, boven het scorebord, op vlaggen en zelfs veld 4 wordt omgedoopt tot JUMBO veld. Later in het seizoen komt er ook nog een boarding aan het hoofdveld met Led-reclame.

  Daarmee maakt JUMBO Vathorst een verdere professionalisering van de sponsoring mogelijk bij onze vereniging. Dus, JUMBO Vathorst, namens het bestuur en de leden van voetbalvereniging Hooglanderveen - super bedankt - voor dit hoofdsponsorschap. We kijken uit naar een fijne samenwerking in de komende seizoenen.

 • JUMBO Vathorst = 100% klanttevredenheid

  Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs

 • JUMBO Vathorst

  Da's leuk boodschappen doen! download nu de JUMBO app In de app houden we je altijd op de hoogte van nieuws over je bestelling. Ook zie je  hier de verwachtte bezorgtijd van je bestelling.