• Voetbalplaatjes actie met jeugdspelers van VV Hooglanderveen ⚽
  • Beste jeugdleden, ouders / verzorgers van onze jeugdleden,

U ontvangt deze mail als lid of ouder/verzorger lid tot en met Onder 16.

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van onze club organiseren wij in samenwerking met Jumbo Vathorst Amersfoort een voetbalplaatjesactie voor onze jeugdleden!!  Vanaf 15 november 2021 kan er bij de boodschappen bij Jumbo Vathorst gespaard worden voor voetbalplaatjes om in te plakken in een supermooi verzamelalbum met de foto van uw kind op de voorkant.  De sterren van deze voetbalplaatjes zijn dus onze eigen jeugdleden - van de Mini's tot alle jongens en meiden in de teams onder 016. Supergaaf dus!

Uw toestemming voor een foto
    Om een verzamelalbum van onze eigen vereniging te maken hebben we eenmalig jullie toestemming nodig voor het gebruik van de foto’s waar uw kind herkenbaar is. Sinds de AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht is gegaan staat de privacy centraal. Het enige wat u hoeft te doen als ouder/verzorger van een jeugdlid jonger dan 16 jaar, is om eenmalig uw toestemming te geven.

Uw toestemming dient in ons bezit te zijn vóór aanvang van de fotosessies!!! Doet u dit svp zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 17 september, via de button hieronder. Klik hier op, vul uw gegevens in en geef dan toestemming. Let op! Binnen een paar minuten ontvangt u een bevestigingsmail. Zo niet, kijk de spamfolder na.

Advertentie mogelijkheden
    Daarnaast willen we u graag nog wijzen op het volgende: Wat dacht u van een advertentie in dit unieke voetbalplaatjesalbum van uw bedrijf? Als bedrijf of ZZP-ers is dit een uitgelezen mogelijkheid. Een advertentie kost slechts eenmalig € 150,-.

Lijkt het u geweldig om uw bedrijfslogo op de pagina van het team van uw kind terug te zien of 1/8ste van een advertentiepagina, dan kunt u met behulp van de onderstaande button aangeven of u geinteresseerd bent. Let op, wees er snel bij, want wie het eerst komt heeft nog een keuze én op is op.

• Alvast hartelijk dank nogmaals voor jullie medewerking om deze actie tot een leuke en succesvolle actie te maken!

Met sportieve groet,

PR & Communicatie