• Herinnering online bestellen in JOUWFANSHOP.NL

Beste leden en ouders,
    Binnenkort zullen de foto's in JOUWFANSHOP.NL (je toegangscode staat in je album op de binnenkant van de omslag) offline gaan. We kunnen daarna helaas geen foto's en producten meer aanbieden. Maar voordat we de actie afsluiten hebben we nog een paar hele mooie aanbiedingen voor jullie!

Jouw eigen voetbalplaatje bestellen!
    Was jij een zeldzaam plaatje? Of heb jij al héél veel echte voetbalplaatjes van jezelf? Je kunt nu ook een foto van je voetbalplaatje bijbestellen. En niet alleen in het klein maar in alle formaten. En we hebben dit plaatje ook nog eens héél voordelig geprijsd! Een voordeelset (3 foto's + je teamfoto) voor 10 euro! Of een losse afdruk vanaf 3,75 euro.

Jouw juichfoto voordeliger!
    "Het perfecte sportplaatje", jouw juichfoto met je naam, je clublogo en toffe achtergrond is vanaf nu ook te bestellen in kleinere formaten, dus voordelig een afdruk van deze speciale foto.

Digitale download van het origineel
    Omdat de foto's definitief offline gaan kun je elke foto natuurlijk ook kopen als originele download. Dan kun je later altijd nog zelf een artikel bestellen waar je maar wilt. Heb je meteen een haarscherpe versie voor op je computer of telefoon!

Mokkenactie voor je club!
    We hebben een grote partij mokken goedkoop kunnen inkopen. Helaas maar in één uitvoering: een gele binnenkant met geel oortje. Deze mok kunnen we hierdoor heel scherp aanbieden en leveren deze in één partij af op jouw club. Hiermee bespaar je de 6,75 euro verzendkosten en komt de mok op 10,50 euro per stuk. Voor elke gekochte beker gaat 1 euro naar jouw club! Let op: bestelmogelijkheid loopt tot 9 januari a.s.

Ga direct naar https://shop.jouwfanshop.nl/mokkenactie-hooglanderveen/