• Iedereen die deze zomer het prachtige weer in Nederland verkiest boven een lange rij op Schiphol heeft het goed voor elkaar! Sportivun organiseert namelijk in juli en augustus een aantal te gekke sportactiviteiten, speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

  Wat wordt er georganiseerd?

  1. Voetbalkamp (6-12 jaar) – 13 t/m 15 juli – Deelname bedraagt €150 – Schrijf je hier in!
  2. Voetbal Fundag (6-12 jaar) – 14 juli – Deelname bedraagt €35 – Schrijf je hier in!
  3. Multi-sportdag (4-12 jaar) – 14 juli – Deelname bedraagt €35 – Schrijf je hier in!
  4. Voetbalkamp (6-12 jaar) – 17 t/m 19 augustus – Deelname bedraagt €150 – Schrijf je hier in!
  5. Voetbal Fundag (6-12 jaar) – 18 augustus – Deelname bedraagt €35 – Schrijf je hier in!
  6. Multi-sportdag (4-12 jaar) – 18 augustus – Deelname bedraagt €35 – Schrijf je hier in!

  Hoe zien de dagen eruit?

   Tijdens een voetbalkamp werk je drie dagen lang van 09.00 tot 17.00 uur met trainers van Sportivun aan je dribbel- en passeertechniek. De leuke oefeningen worden gecombineerd met uitdagende partijtjes, spannende quizzen en toffe voetbal gerelateerde spellen, zoals bubbelvoetbal. En omdat het vakantie is, bouwen we natuurlijk genoeg rust- en chillmomenten in, zodat je op adem kunt komen! Aan het einde van iedere dag slaap je thuis in je eigen bed.

   De Voetbal Fundag duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Waar het voetbalkamp vooral draait om een betere speler worden, trekt Sportivun tijdens de Voetbal Fundag alles uit de kast om een onvergetelijk leuk en knotsgek voetbalfeest te organiseren. Voetbaldarts, een pannakooi, bubbelvoetbal, een snelheidsmeter, voetbal curling, voetgolf en een gigantisch springkussen: niets is te gek!

   De multi-sportdag is ook van 10.00 tot 15.00 uur en bedoeld voor alle sportievelingen die voetbal best leuk vinden, maar in hun vakantie liever een dag andere sporten en spellen ontdekken. Denk aan knotshockey, KanJam, basketbal of atletiek.

  Klik op een van de links hierboven om direct naar de juiste pagina te gaan. Meer info vind je ook op www.sportivun.nl/hooglanderveen.