• De Commissie Wedstrijdzaken is voor het seizoen 2020 / 2021 op zoek naar 2 enthousiaste vrijwilligers voor de volgende functies:

- Wedstrijdsecretaris Jongens Onder 10 - Onder 8
    - Wedstrijdsecretaris Meisjesteams, JO12 en JO11.

Als wedstrijdsecretaris ben je verantwoordelijk voor diverse zaken die betrekking hebben op wedstrijden binnen jouw leeftijdsgroepen. Contact met coördinatoren en teams van onze eigen vereniging, andere verenigingen en de KNVB vormt een belangrijk onderdeel van de functie.

Onder meer het inplannen van oefenwedstrijden en het verwerken van wedstrijdwijzigingsverzoeken voor door de KNVB geplande wedstrijden komen in de dagelijkse praktijk voorbij. Ook schakel je af en toe met de scheidsrechterscommissie. Deze functie is gemakkelijk vanuit huis in te vullen en kost 1-2 uur per week. Je maakt onderdeel uit van de Commissie Wedstrijdzaken, die periodiek vergadert.

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van bovenstaande functies en wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Johan Noordhof,

Bestuurslid Voetbal Operationele Zaken via bestuurslid-voetbal-operationele-zaken@vvhooglanderveen.nl of via 0613928939.