• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Hooglanderveen heeft zijn laatste bekerwedstrijd van de poulefase tegen Woudenberg met 2-1 gewonnen. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd scoorde Jelmar van Dijk de winnende treffer.

In het begin van de weinig enerverende eerste helft krijgt, het in de eerste klasse uitkomende, Woudenberg een paar kleine mogelijkheden. Beide partijen zijn aan elkaar gewaagd. Het enige opwindende moment vindt plaats in de 23e minuut. Van dichtbij wordt de bal binnen het strafschopgebied tegen de arm van Mozes Hoppenbrouwer aangeschoten. Reden voor de scheidsrechter om de bal op de stip te leggen. Joey Kooy weet wel raad met dit buitenkansje en schiet Woudenberg naar een 1-0 voorsprong.

Na rust een meer open duel. Beide partijen zoeken waar mogelijk de aanval. Hooglanderveen komt in 48e minuut goed weg. De spits van Woudenberg mist alleen voor keeper Rick Schoonderbeek.

In de 54e minuut wordt Laslo Duister net buiten het strafschopgebied onreglementair ten val gebracht. De toegekende vrije trap is een mooi moment voor Yucel Yagli om zijn traptechniek te tonen. Op prachtige wijze krult Yucel Yagli de bal onhoudbaar achter de keeper van Woudenberg 1-1.

Daarna komt Hooglanderveen een paar keer goed weg. Het heeft geluk dat Woudenberg erg slordig met zijn kansen omspringt. In de 72e minuut is Laslo Duister nog dichtbij de 1-2. Na een goede voorzet van Jelmar van Dijk weet de keeper van Woudenberg zijn kopbal te pareren.

De wedstrijd lijkt op een gelijkspel uit te draaien totdat de bal in de 89e minuut uit een afgeslagen aanval voor het sterke linkerbeen van Jelmar van Dijk belandt. De linkermiddenvelder denkt niet lang na en haalt keihard uit. De bal wordt onderweg nog licht beroerd door een verdediger van Woudenberg, maar verdwijnt achter de verbouwereerde keeper van Woudenberg 1-2