• Verslag Jubileumweekend
  • Mooie afsluiting van ons 75 jarig jubileum

Nadat we wegens corona ons jubileumviering een jaar uit hebben moeten stellen was het dan afgelopen weekend zover. We zijn vanaf vrijdag tot en met zondag los gegaan! Een korte terugblik.

Vrijdag 17 juni 2022

De 70 plussers werden ontvangen door accordeonist Peter Bruys met koffie en iets lekkers. De Eemvaarders installeerden zich ondertussen op het podium en lieten de mooiste liedjes horen. En daarna natuurlijk genieten van Ronnie Tober waar, ondanks de warmte, nog de polonaise werd ingezet. Nadat de tent was omgebouwd hielden ‘s avonds zo’n 30 jongeren het FIFA 22 toernooi.

Ondertussen was ook de opening van de nieuwbouw in het clubhuis. Vele vrijwilligers hebben hier bijna een jaar hard aan gewerkt en wat is het prachtig geworden! Genodigden en bezoekers van de Open Dag hebben hier ondertussen een kijkje kunnen nemen. Volgend seizoen zullen we er volop gebruik van kunnen maken.

Zaterdag 18 juni 2022

We startten deze dag met de speldag voor de kinderen. Vanwege de warmte waren de spelen aangepast en werd er vooral veel water ingezet (en gedronken). Helaas betekende dit ook dat we iets eerder moesten stoppen. Ondertussen was het Food-court ook geplaatst met lekkere broodjes, poffertjes, ijsjes, patat etc.

Het grootste spektakel was natuurlijk de avond, met maar liefst drie artiesten en DJ Bolera. Jordy van den Boer moest de tent even opschudden, om vervolgens het stokje over te geven aan Senna en uiteindelijk nam Thomas Berge het over. Het publiek in de, inmiddels gezellig gevulde tent, zong uit volle borst mee. DJ Bolera nam het daarna weer over om ons nog tot 01.00 uur te vermaken.

Zondag 19 juni 2022

Om 10 uur stonden de vrijwilligers alweer klaar om op te ruimen en alles voor de Open Dag klaar te zetten. Nasser el Jackson, wereldkampioen groundmoves, stond op het Panna-court met de jongste bezoekers om zijn kunsten te vertonen. Het Foud-court was gezellig druk en in de tent konden we meeswingen op de muziek van DJ B&NO, XiteLive en Barend van Deelen. De regen mocht geen roet in het eten gooien, wij stonden gelukkig droog. Alhoewel sommigen onder ons een vreugdedansje in de regen deden.

Veel dank aan alle vrijwilligers die dit weekend mede mogelijk hebben gemaakt!

De Jubileumcommissie

pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl

• Xite-live > Dé Funky Disco Pop & Soul coverband life in de feesttent

• Thomas Berge live in de feesttent.

• Nasser el Jackson, wereldkampioen groundmoves in aktie!