• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Het eerste elftal is de competitie uitstekend gestart. In tegenstelling tot voorgaande jaren (driemaal een gelijkspel) wordt nu met grote cijfers gewonnen van FC Weesp.

Alleen in de beginfase van de wedstrijd zijn beide partijen aan elkaar gewaagd. De ploeg uit Weesp krijgt zelfs twee goede mogelijkheden om op voorsprong te komen.

In de 21e minuut gaat Ilias Bezzahi fraai door aan de linkerkant. Zijn inzet kan nog worden gekeerd door de doelman van FC Weesp, maar Laslo Duister is er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken. 1-0. Enkele minuten later ziet Danny de Graaf zijn inzet op de paal belanden. In de 35e minuut heeft de aanvoerder van Hooglanderveen meer succes. Danny de Graaf haalt van grote afstand uit en zijn van richting veranderde schot verdwijnt achter de kansloze doelman van FC Weesp. 2-0.

Net voor rust wordt Danny de Graaf over rechts de diepte ingestuurd. Op het juist moment tikt hij de bal breed op Ilias Bezzahi, die de 3-0 voorsprong op het scorebord zet.

Na rust laat Hooglanderveen het initiatief aan de tegenstander en probeert het toe te slaan uit de counter. In de 70e minuut is het weer raak. De net ingevallen Menno Bos wordt uitstekend aangespeeld door Jason Eilbracht en scoort beheerst de vierde treffer van Hooglanderveen.

Tien minuten voor tijd kan het Hooglanderveense publiek nogmaals juichen. Mehmet Kaya dribbelt het zestien metergebied binnen en hij kan alleen gestopt door middel van een handsbal. Yucel Yagli schiet de toegekende strafschop zeer beheerst binnen.

De verdediging van Hooglanderveen, met de vandaag sterk spelende Jurriën Ebbes, komt daarna  niet meer in de problemen.