• Het eerste elftal is de bekercompetitie uitstekend begonnen. De Kennemers, net als Hooglanderveen uitkomend in de 2e klasse, uit Beverwijk werd met 5-0 verslagen.

    In de eerste minuten van het duel zijn beide teams nog aan elkaar gewaagd. Na 15 minuten komt Hooglanderveen op voorsprong. Ilias Bezzahi profiteert van weifelend uitkomen van de keeper van de tegenpartij en kan simpel de 1-0 binnen tikken. Na een half spelen komt Hooglanderveen bijna op 2-0, maar Ilias Bezzahi ziet zijn inzet van de lijn gehaald worden. Even later is het wel raak. Doelman Ingmar de Nooij geeft de bal diep op linkerspits Ilias Bezahhi. Hij gaat goed door en geeft de bal op het juiste moment breed op Laslo Duister, die met een droge knal de keeper van de Kennemers kansloos laat. Net voor rust komt Hooglanderveen op 3-0 door een goal van Danny de Graaf.

    Na de rust blijft Hooglanderveen de wedstrijd controleren. De formatie van Charles van Altena laat het initiatief over aan de ploeg uit Beverwijk en probeert uit de counter de voorsprong te vergroten.

    Dit leidt niet direct tot goals. Tien minuten voor tijd kan het Hooglanderveense publiek eindelijk opnieuw juichen. Menno Bos gaat uitstekend door op rechts en zijn teruggelegde bal wordt beheerst door Danny de Graaf afgerond. 4-0. Enkele minuten later is het weer raak. Debutant Wim van der Kurk gaat goed door over links en bereikt met een geniaal pasje buitenkantschoen teamgenoot Jelmar van Dijk. Voordat Jelmar van Dijk kan uithalen wordt hij binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald. De toekende strafschop wordt overtuigend benut door Wim van der Kurk. 5-0.

    Een prima start van de bekercompetitie.