• Beste leider & trainer,

De club is overgestapt op een online bedieningsplatform voor de veldverlichting. Dit betekent dat de verlichting automatisch in- en uitschakelt. Dit gebeurt aan de hand van de geplande wedstrijd- en trainingstijden en de  zonsondergang. Dit betekent ook dat handmatige bediening van de verlichting niet meer mogelijk is. Voor jullie betekent dit dus dat je zelf niks meer aan en uit hoeft en kan zetten. De verlichtingsplanning wordt gemaakt op basis van de officiële trainingstijden en wedstrijdprogramma's.

Inschakeling gebeurt alleen op momenten dat daglicht onvoldoende is (rekening houdend met de zonsondergang). In dat geval is de verlichting ingeschakeld vanaf 15 minuten voor het eerste geplande gebruik tot en met 15 minuten na het laatste geplande gebruik (10 minuten na de eindtijd wordt de verlichting al gedempt als waarschuwing). Inschakeling gebeurt per veld. Alleen het pannaveld schakelt in vanaf de eerste lamp op de velden die aangaat tot en met de laatste lamp die uitgaat.