• : "van harte welkom" Sponsor Optiek Verkerk
 • Paul Dortland met Optiek Verkerk sponsort vv Hooglanderveen

  We kennen Paul al als trainer/coach van de selectie O10. De afgelopen jaren telkens een jaartje doorgeschoven met zijn zoon. Vanaf dit jaar heeft hij met Optiek Verkerk ook zijn handtekening onder een sponsorcontract voor de komende jaren gezet.

  Paul, mede-eigenaar van Optiek Verkerk, komt al jaren bij vv Hooglanderveen met zijn zoons Tijn en Siem en wilde daarom vanuit Optiek Verkerk een mooie samenwerking aangaan.

  Het is goed om zo’n leuke voetbalclub te sponsoren. Optiek Verkerk vindt het ook belangrijk dat er voldoende gesport wordt van jong en oud. Er wordt steeds minder vaak en lang buiten gespeeld. En vergeleken met vroeger zitten kinderen, maar ook volwassenen steeds meer binnen en dat is veel minder goed voor de gezondheid en zeker voor de ogen. Het belang van een goede kijkoplossing is dan ook zeer belangrijk.

  Met winkels in het centrum van Amersfoort en Nijkerk zullen velen de naam wel kennen. Met een team van 18 enthousiaste medewerkers wordt er dagelijks gezorgd voor een optimaal zicht met een bril of lenzen.

  Speciale sportbrillen kent iedereen wel, maar nachtlenzen of sportlenzen zeggen de meeste mensen meestal niets. De specialisten van Optiek Verkerk kunnen je daar alles over vertellen en kunnen samen kijken naar de meest optimale kijkoplossing voor thuis, op het werk, in de klas of op de voetbalclub.

 • Het voetbal bij vv Hooglanderveen is mooier met een Verkerk- Bril.

  Je ogen zijn een kostbaar bezit. Ze verdienen daarom het allerbeste. Welkom bij Optiek Verkerk in Nijkerk en Amersfoort. Wij gaan verder waar andere opticiens stoppen. Onze vakmensen vinden het geweldig om je ogen zorgvuldig te controleren. En je te adviseren over de beste oplossing voor jouw ogen. Wat ons onderscheidt? Maatwerk, in brillen en contactlenzen. Scherper kun je niet zien.

 • : "Als topkwaliteit u iets zegt, dan komt u vanzelf bij Optiek Verkerk terecht"