• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• van Essen Catering & Events blijft onze hoofdsponsor en verlengt het contract
  • In de Algemene Leden Vergadering van 27 oktober 2020 moest de voorzitter nog melden dat we met ingang van het nieuwe seizoen op zoek moesten voor naar een nieuwe hoofdsponsor. Dat was volkomen begrijpelijk gezien de gevolgen van de corona crisis voor de evenementen en catering branche.

Uiteraard hadden we de zoektocht al ingezet, toen we een week of 2 geleden blij verrast werden met het bericht van onze hoofdsponsor toch voor één seizoen wilde verlengen, met de intentie daar nog 2 seizoenen aan toe te voegen. We konden het snel eens worden.

De tijden zijn voor de branche nog niet verbeterd, maar de vooruitzichten wel en daarom zijn we zeer ingenomen met de contractverlening van het hoofdsponsorschap met van Essen Catering en Events.

Met vertrouwen in de toekomst hebben we dinsdag 25 mei de handtekeningen gezet.

Namens de leden van de vereniging, dank voor de steun.

• Foto van links naar rechts: voorzitter Norbert van Hengstum, Paul van Essen, directeur van Essen Catering & Events en Marcel Wendel voorzitter Sponsorcommissie.