Vacatures: Tekstschrijvers

Algemeen: Het op enthousiaste wijze verslaglegging doen van evenementen en acties op basis van de activteitenagenda. Voor alle leuke evenementen en activiteiten die bij vv Hooglanderveen op de agenda staan, zijn wij op zoek naar enthousiaste clubwerkers die het leuk vinden om teksten te schrijven.

Doelstelling: Het aanwezig zijn op belangrijke evenementen en acties van vv Hooglanderveen. Je hoeft niet tijdens het gehele evenement aanwezig te zijn. Dit kan ook bestaan uit een kort interview en het schieten van foto's, vloggen of een korte video analyse kan hiervan deel uitmaken.

Aanvullende / specifieke aandachtspunten: Als clubwerker moet je in staat zijn om op een leuke en pakkende wijze verslag te kunnen doen van het evenement. Rekening houdend met het privacybeleid / AVG.

In overleg met de commissie PR & Communicatie word je ingedeeld op evenementen om daarbij aanwezig te zijn en na afloop een leuke tekst, met eventueel foto's, te schrijven voor plaatsing op de website of NoppenNewz.

Meer informatie: Lijkt je dit leuk en heb je ambitie? Neem dan contact op met Ingrid van Kleinwee voorzitter van de commissie PR & Communicatie en wellicht zien we je dan binnenkort bij één van de leuke activiteiten rondlopen.

pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl