• vacature - videowall beheerder
 • Vacature: videowall beheerder

  Ben jij gepassioneerd door het creëren van boeiende content en ben je zowel creatief als technisch vaardig? Dan hebben we een geweldige kans voor jou! Word een beheerder van onze videowall en draag bij aan de unieke sfeer in onze club.

  Wat ga je doen?

  Als videowallbeheerder mag jij je bezighouden met het samenstellen van opwindende content die onze leden en bezoekers informeert en inspireert. Als onderdeel van ons team sta je aan de voorhoede en werk je nauw samen met andere creatievelingen bij de vereniging. Kom bij ons en laat je creativiteit en technische kennis schitteren op onze videowall.

  Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

  Als beheerder van onze videowall is het belangrijk dat je beschikt over een combinatie van technische vaardigheden en creativiteit.

  Hoeveel werk is het?

  Een vrijwilligers functie van een paar uur per week, waarbij je vanuit huis kunt werken.

  Wat krijg je ervoor terug?

  • Je leert veel leuke mensen kennen bij VV Hooglanderveen;
  • Je vrijwilligerspunten (oftewel… je betaalt niet de extra contributie);
  • Een officiële uitnodiging voor het vrijwilligers clubfeest;
  • Een waardevolle toevoeging om in jouw CV te vermelden.

  Interesse?

  Dus, als je een passie hebt voor zowel technologie als creativiteit, en je wilt bijdragen aan een visueel verbluffende ervaring in onze club, dan ben jij de ideale kandidaat voor de functie van videowallbeheerder.

  Meer informatie?

  Dan kun je contact opnemen met Ingrid. Aarzel niet om contact met haar op te nemen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Ingrid van Kleinwee, voorzitter PR&Communicatie

  pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl