• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

Voor de ondersteuning van onze seniorenselectie hebben wij een vacature voor:

Teammanager Zondag 2

De teammanager is vooral actief in het ontlasten van de trainer. De trainer moet vooral bezig zijn met de coaching en begeleiding van de selectiespelers en minder met randzaken.

Voor deze rol geldt het volgende takenpakket:

• - De organisatie rond een wedstrijddag:
    • - Spelers informeren over tijdstip
    • - De organisatie tijdens de wedstrijddag
    • - scheidsrechter ontvangen | tegenstander ontvangen | verantwoordelijk voor digitaal wedstrijdformulier
    • - Aanwezig zijn bij wedstrijddagen

Heb je interesse in de functie van Teammanager Zondag 2 neem dan contact op met onze Technisch Manager, Igor van Gelderen.
    Igor is te bereiken via: 06-55871685 of technischmanager@vvhooglanderveen.nl