• Vacature: Teammanager 1ste elftal
  • Voor ons vlaggenschip zijn wij dringend op zoek naar een teammanager voor komend seizoen. Naast de hoofdtrainer, assistent-trainer, verzorger, hersteltrainer, keeperstrainer en een assistent-scheidsrechter moet er in de begeleidingsstaf van een eerste elftal ook een teammanager/leider zijn.

De taken van de teammanager zijn heel divers, maar je zorgt er vooral dat alle randvoorwaarden tot in de puntjes verzorgd zijn. Taken waar je aan kunt denk zijn:

• Digitale wedstrijdformulieren 'invullen'
    • Zorgdragen voor planningen zoals bijv. de corveedienst
    • Eigenaar van de afspraken en regels
    • Luisterend oor voor spelers
    • Kwaliteit van materiaal bewaken
    • Aanspreekpunt voor verschillende teaminitiatieven
    • Etc.

Er is heel veel ruimte om de taak naar eigen inzicht in te vullen. Je bent een onderdeel van een team dat elke week 100% wil presteren en dat geeft veel energie en plezier.

Als teammanager word je geacht aanwezig te zijn bij wedstrijden van het eerste elftal. De standaardspeeldag is zondag. Verder is aanwezigheid bij trainingsavonden niet nodig, al helpt het om periodiek op donderdag ook even langs te komen.

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die jij of wij zouden kunnen benaderen, meld je dan bij de afscheid nemende teammanager Michel Martens (coordinator-keepers@vvhooglanderveen.nl)

of Technisch Manager Igor van Gelderen (technischmanager@vvhooglanderveen.nl).