• Vacature materiaalman / vrouw
  • Als materiaalman / vrouw verzorg je alle teammaterialen voor de teams van de club. Je gaat deze functie invullen naast een van de huidige materiaalmannen. Na de laatste wedstrijd of training van het seizoen ligt de piek van je werkzaamheden.

Alle materialen die in de lockers liggen (hesjes, ballen, watertassen, spons, ballennetjes) worden gewassen, nagekeken, vervangen of aangevuld.

Gedurende de rest van het seizoen zorg je ervoor dat de voorraden bij zijn en kom je in actie als een team iets kwijt is of als er iets kapot is. Dit kost ongeveer een uurtje per week.

Deze functie is dus zeer flexibel in te vullen.

Reageer je voor 1 juli dat je interesse hebt in deze functie, dan kan je dit jaar nog meelopen/kijken met de mannen die de functie nu invullen.

Voor meer informatie kan je terecht bij Johan Noordhof

bestuurslid-voetbal-operationele-zaken@vvhooglanderveen.nl