• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Vacature: Leeftijdscoördinator Jongens Onder 12
  • Met ingang van dit nieuwe seizoen is de vereniging dringend op zoek naar een nieuwe coördinator voor de leeftijdsgroep JO12 voor de commissie Voetbal onderbouw.

Als leeftijdscoördinator ben je verantwoordelijk voor het voetbaltechnische en organisatorische reilen en zeilen binnen jouw leeftijdsgroep.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor trainers en leiders van niet-selectieteams en werkt nauw samen met de Hoofd Jeugdopleiding voor de selectieteams.

Ook valt de teamindeling van de niet-selectieteams binnen jouw verantwoordelijkheid en lever je input bij de totstandkoming van de selectiegroepen. Als leeftijdscoördinator maak je onderdeel uit van de Commissie Voetbal Onderbouw/Bovenbouw (afhankelijk van leeftijdsgroep), die periodiek als commissie vergadert.

Wij zoeken een enthousiaste clubwerk(st) er die het leuk vindt om zijn/haar energie te steken in deze leeftijdsgroep. Kennis van het voetbalspelletje is niet benodigd; enthousiasme en organisatorisch vermogen zijn de belangrijkste eigenschappen.

Met het bekleden van deze functie geef je volledig invulling aan de clubpunten die per seizoen behaald moeten worden.

Ben je enthousiast geworden over één van bovenstaande functies en wil je een kop koffie drinken (virtueel of fysiek), dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Caspar Tondeur. Bestuurslid Voetbalzaken

bestuurslid-voetbalzaken@vvhooglanderveen.nl of via 0641757011.