•

Vanwege een blijvend tekort aan bardienstvrijwilligers zijn wij genoodzaakt een betaalde vacature open te stellen. De vergoeding voor deze invulling zal worden voldaan uit de te innen loyaliteitspremies.

Wij vragen:

• Leeftijd 18+
    • Een gastvrije houding
    • IVA certificaat of de bereidheid deze te behalen. Diploma sociale hygiene is een pre.
    • Flexibel inzetbaar op zon- en feestdagen tussen 11 en 18 uur (maximaal 1 shift van 3.5 - 4 uur per zondag)
    • Ervaring met bier tappen en frituren is een pre.
    • Vrijwilligersvergoeding € 5,- per uur (onder voorwaarden onbelast)

Deze vacature staat open voor leden en niet-leden. Ben je al vrijwilliger van vv Hooglanderveen en wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan dien je reeds aan de 10 punten norm te hebben voldaan.

Jouw motivatie en/of vragen kun je voor 7 oktober richten aan clubhuis@vvhooglanderveen.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bert Veldman

Bestuurslid Accomodatie