• Het seizoen 2021/2022 loopt net als bij de jongens op zijn einde voor de dames/meidenteams. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn gestart. Sommige teams zijn al klaar met de competitie en de eerste kampioenen zijn er ook al bij de meiden.

  Het team meiden MO11-4 is vorig weekend kampioen geworden en komend weekend wordt de MO11-1 voor de 3e keer dit seizoen kampioen. Dit team speelt op het hoogste niveau in de MO11 (west/midden), dus dit kampioenschap is echt bijzonder. Dus kom zaterdag 21 mei a.s. om 10:00 naar hun kampioenswedstrijd kijken om deze talenten aan het werk te zien.

  Dus de felicitaties voor beide teams namens de commissie dames. Verder doet Dames 1 ook nog mee voor het kampioenschap. Dames 1 staat 3 punten achter op de nummer 1 met nog 2 wedstrijden te gaan, maar met een veel hoger doelsaldo kan de nummer 1 zich geen misstap veroorloven.

  Zondag 29 mei speelt Dames 1 hun laatste (thuis)wedstrijd om 13:30, dus kom ze aanmoedigen en hopelijk kunnen we het kampioenschap vieren.

  De MO13-3 maakt ook nog een theoretische kans op het kampioenschap, maar ze strijden met 4 teams om het kampioenschap en na het gelijkspel van zaterdag zal dat nog moeilijk worden.

  Van 6 juni tot en met 10 juni doen alle meidenteams en ook Dames 1 mee aan het Amersfoorts Kampioenschap op Sportpark Zielhorst bij Cobu boys. Hooglanderveen doet met 15 teams mee, dus we hopen dat we verschillende Amersfoortse kampioenen kunnen verwelkomen op de vereniging. 

  Wij hopen, samen met de organisatie, dat er veel publiek komt kijken, zodat het een gezellig Amersfoorts Kampioenschap wordt. Volgend seizoen hopen we bij de dames/meiden weer stappen te kunnen maken als vereniging.

  Het meidenvoetbal groeit en wordt steeds populairder. De MO19 wordt door de KNVB volgend seizoen gewijzigd in de MO20. Dus de meiden van de MO19 kunnen hierdoor een jaar langer in de jeugd blijven voetballen.

  We zijn ook druk bezig met de nieuwe indelingen en hebben bij diverse leeftijdsgroepen nog wel wat ruimte voor nieuwe spelers. We zijn op dit moment nog op zoek naar spelers voor de MO15, MO11 en MO9.

  Wat ook van belang is bij de indeling is dat we zo spoedig mogelijk door krijgen wanneer uw dochter stopt met voetballen. Dus mocht u dochter willen stoppen met voetballen laat het ons zo spoedig mogelijk weten, want dan kunnen we daar rekening mee houden met de nieuwe indeling.

  Voor volgend seizoen zijn we ook nog opzoek naar een coördinator meiden onderbouw. Mocht je geïnteresseerd zijn of informatie willen ontvangen wat de functie inhoudt, neem dan contact op met Remco de Graaf, voorzitter-dames@vvhooglanderveen.nl Remco de Graaf en Eddie Koopmans