• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Update corona maatregelen m.i.v. 13-11-2021
    • Alle bezoekers van 18 jaar of ouder die gebruik willen maken van de toiletten, bestuurskamer, kleedkamers, terras of kantine hebben een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig.
    • Om controle en handhaving te versimpelen, zal er met een polsbandje gewerkt gaan worden. Er komt 1 centraal punt op ons sportpark waar alle bezoekers een polsbandje kunnen afhalen op vertoon van een CTB en een geldig identiteitsbewijs.
    • Iedereen met een polsbandje heeft onbeperkt en ongehinderd toegang tot alle boven benoemde binnenruimten voor die dag.
    • Zonder polsbandje krijg je geen toegang tot de binnenruimten.
    • Vrijwilligers die op zaterdagen en/of zondagen hun vrijwilligersfunctie uitoefenen (waaronder trainers, leiders, coaches, wedstrijdsecretariaat, CTB scan etc.), kunnen op het centrale punt een polsbandje afhalen zonder vertoon van een CTB en/of een identiteitsbewijs.
    • Doordeweeks blijft onveranderd:
      • Maandag en dinsdag kantine gesloten
      • Woensdag- en donderdagavond kantine geopend mits er CTB controle aanwezig is
      • Vrijdagavond om de week geopend mits CTB controle aanwezig is
      • Kleedkamers gesloten
  • Buiten deze nieuwe maatregelen kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat de basismaatregelen nog steeds gelden:

• Hou 1,5 meter afstand.
    • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.

LET OP: Wij kunnen dit alleen doen wanneer er voldoende vrijwilligers zijn om de CTB scans uit te voeren. Meld je aan via de website of deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEuNAYpqujb_y28BxqwdqZQ8ye5vSBJEaArdYyQk5QWf-JJg/viewform

Het bestuur snapt heel goed dat de nieuwe maatregelen voer voor discussie zijn.

Echter, nog los van de verplichtingen die ons vanuit de overheid opgelegd worden, voelen wij als vereniging een zorgplicht naar alle leden, vrijwilligers en bezoekers op ons sportpark.

Daar geven we als bestuur zo goed als mogelijk invulling aan, zodat het voetbal doorgang kan blijven vinden en sportpark en kantine gewoon open kunnen blijven.

We vragen iedereen dan ook om de nieuwe maatregelen te respecteren.

Ga alsjeblieft niet in discussie met de handhavers en probeer niet zonder CTB ruimten te betreden waarvoor zo’n CTB nodig is.

We moeten het samen doen!

Met sportieve groet,

bestuur@vvhooglanderveen.nl