• UPDATE Corona Coaches per team toerbeurt UPDATE
  • Zoals bij een ieder bekend zijn er sinds 29 september nieuwe maatregelen van kracht. Deze maatregelen raken ook onze mooie voetbalclub.

Als vv Hooglanderveen faciliteren wij met veel plezier het voetbal. Wij doen er dan ook alles aan om dit te kunnen blijven doen. Een van de maatregelen waar wij mee te maken hebben is dat wij per dag dat er getraind wordt en/of wedstrijden gespeeld worden er Corona Coaches op de club aanwezig moeten zijn.

Enorm goed om te zien dat er al velen zijn die zich hebben aangemeld voor deze diensten en wij zo gezamenlijk het voetbal kunnen faciliteren. Echt heel fijn.

Naast de trainingstijden zijn nu ook de zaterdagen en zondagen gepland per team.

De Corona Coaches krijgen voor de trainingsdienst 1 punt per persoon en voor de weekenddiensten 4 punten per persoon in het kader van het vrijwilligersbeleid.

Let op: Indien een team geen Corona Coach levert dan mag dat team niet trainen. Indien er een ander team, dat in het zelfde blok traint, de Corona Coach dienst overneemt kunnen de overige teams wel trainen. Indien dat niet het geval is zal er voor dat gehele tijdvlak geen training zijn.

Maar zover laat niemand het toch komen? Help ons aan de regels te voldoen. Samen moeten we het voetbalplezier aan onze kinderen kunnen blijven geven, al is het niet meer als vanouds!

Hieronder het schema waar de diensten per team op staan:

Klik hier voor het schema

Graag per mail aanmelden wie er als Corona Coach aanwezig is:

coronacoordinator@vvhooglanderveen.nl

In de mail graag:

• Datum en tijd dat u bent ingedeeld
    • Uw eigen naam
    • De naam van de persoon waar u punten voor haalt

U ontvangt dan een mail met de instructies.

Wij gaan ervan uit dat dit voor een ieder helder is en gaan er dat deze diensten vervuld zullen worden.

Laten wij er met zijn allen voor zorgen dat wij lekker kunnen blijven voetballen.

Met sportieve groet,