• Hierbij meld ik mij af als lid bij VV Hooglanderveen:
 • Na ontvangst van jouw gegevens in dit formulier aan de secretaris voetbalzaken, wordt gecontroleerd of je aan alle financiële verplichtingen hebt voldaan en/of je de verenigingsspullen, zoals kleding en tas, hebt ingeleverd.

  < Indien akkoord dan word je als lid uitgeschreven >

  Met ingang van augustus 2016 zijn de regels omtrent de overschrijving naar een andere voetbalvereniging aangepast. Er worden geen overschrijvingsformulieren meer gebruikt.

  Wanneer je gaat voetballen bij een andere vereniging dan zal, wanneer de nieuwe vereniging jou digitaal aanmeldt bij de KNVB, blijken dat je lid bij VV Hooglanderveen bent geweest. Die gegevens staan nog in de computer van de KNVB.

  1) Heb je de verschuldigde contributie betaald én de verenigingsspullen ingeleverd dan heeft VV Hooglanderveen jouw niet geblokkeerd. Je wordt dan automatisch lid bij de nieuwe vereniging.

  2) Ben je nog contributie verschuldigd en/of zijn de verenigingsspullen niet ingeleverd dan heeft VV Hooglanderveen jouw naam geblokkeerd én is een digitale overschrijving niet mogelijk.

  In dat geval kun je contact opnemen met ledenadministratie@vvhooglanderveen.nl

  Wij wensen jou veel geluk in de toekomst.

  Met sportieve groet,

  ledenadministratie VV Hooglanderveen

 • uitschrijving